Bij de aankoop van producten op Renoveerjetrap.nl heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van reden te ontbinden gedurende 14 kalenderdagen. Deze bedenktermijn gaat in na de dag van ontvangst van het product.

U wordt verzocht binnen 14 kalenderdagen contact op te nemen met Renoveerjetrap.nl per mail of telefoon alvorens u het product retourneert. Na aanmelding van uw retour, heeft u vervolgens nog eens 14 dagen de tijd om de producten daadwerkelijk terug te sturen.

Houd bij het retourneren rekening met de volgende zaken:
– Indien redelijkerwijs mogelijk voorzien van de aangehechte labels en stickers
– Indien redelijkerwijs mogelijk in originele verpakking met bijgeleverde echtheidscertificaat en gebruiksaanwijzing
– Indien het artikel beschadigd is, vragen wij u dit ons te melden alvorens u het retourneert. Wij zullen dan een onderzoek starten wie verantwoordelijk is voor de beschadiging. Indien de beschadiging door uw eigen toedoen is ontstaan, zullen wij de kosten bij u in rekening moeten brengen.

De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Deze kosten zijn afhankelijk van het gewicht. Het retourneren van artikelen is op eigen risico. Dit betekent dat Renoveerjetrap.nl niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Wij raden u aan het pakket aangetekend en verzekerd te verzenden en de bon goed te bewaren.

Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 kalenderdagen nadat u heeft aangegeven de koop te willen ontbinden, zullen wij het bedrag terugstorten op uw rekening. Wij zullen u met hetzelfde betaalmiddel terugbetalen als waarmee u de aankoop heeft betaald (voor zover technisch mogelijk). Zorg ervoor dat u uw rekeningnummer aan ons doorgeeft.

Trappen of producten die wij speciaal voor u op maat hebben laten maken kunnen niet geretourneerd worden.

Toch nog vragen over het retourneren van je aankoop? Neem dan gerust contact met ons op.