Ik renoveer je trap & deel mijn kennis

Het was ergens in 2003, toen ik mijn eerste opdracht aannam in het renoveren van trappen, daarvoor legde ik vooral laminaat vloeren.

In die tijd waren er slechts een handje vol traprenovatie bedrijven ik meen een stuk of 8 door heel Nederland. Tot op de dag van vandaag vind ik het renoveren van trappen nog steeds het mooiste vak wat er is.

Maar er is de afgelopen jaren wel wat veranderd in mijn branche en in mijn bedrijf.  Zo heb ik in 2013 gestart met het maken van een online traprenovatie training. in 2017 ben ik fysieke trainingen gaan geven. en heb in 2020 mijn eigen trainingscentrum “Stair Edcuation Centrer” opgericht. Alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan de afgelopen twintig jaren heb ik in deze opleiding gestopt.  Maar ik heb ook een compleet eigen traprenovatie systeem ontwikkeld. We hebben een nieuwe techniek voor de renovatie ontwikkeld waarbij ik of mijn collega het lastige werk doen, het zaag werk, en de klant zelf enkel nog hoeft te plakken. Dit doe ik voor zowel particulieren als voor bedrijven.  

Naast Renoveerjetrap.nl heb ik nog twee andere bedrijven.

Hier leiden wij aankomende vakmensen op, we hebben verschillende soorten workshops c.q. opleidingen. De meest voorkomende is de opleiding voor ZZPers, maar wij werken ook samen met grotere bedrijven of fabrikanten die hun klanten een opfris training of bijscholing willen geven.

 

Stair Professional is een samenwerking tussen of met de betere vakmannen, vakmannen waar ik achter kan staan, vakman die de inkoop, de marketing, en de garantie gezamenlijk doen.

Natuurlijk wordt er ook kennis onderling uitgedeeld, waardoor deze groep ver boven de gemiddelde traprenovatie monteur uit zal steken, en last but not least, Stair Professional hebben exclusieve producten.

Naast deze twee bedrijven heb ik ook nog mijn eigen merken.

Je begrijpt ik ben een echte vakidioot zoals dat vaak genoemd wordt, ik heb een passie voor trappen.

En deze passie deel ik dan ook heel graag met jou.
Vandaar de informatie op deze site, en de gratis workshops.

Aan de slag met traprenovatie?

Ontvang gratis toegang

Krijg direct toegang tot handige tips en tricks om trappen te renoveren.

Traprenovatie workshop

Wil je zelf je trap gaan renoveren? Of wellicht wil je, je boterham gaan verdienen met het renoveren van trappen. Download dan mijn gratis traprenovatie workshop.

handtekening