Bespaar veel geld door zelf je trap te gaan renoveren

Met deze online traprenovatie workshop, ontdek je alle geheimen van de smit, in dit geval van de traprenovatie monteur zelf.

In deze workshop ga je mee opstap met de monteur, die aan de hand van diverse video’s stap voor stap uitlegt wat je nodig hebt om het mooiste resultaat te krijgen voor je eigen traprenovatie.

Zo worden naast de overzet trede en stootborden ook de wangen (zijkanten van de trap) behandeld, maar ook komt het lijmen en kitten aan bod. De kennis die je in deze workshop voorgeschoteld krijgt, zul je nergens anders op het internet vinden.

Na het volgen van deze workshop ben je in staat om zelfstandig een overzet trede er netjes en strak in te krijgen, wangen uit te mallen, zagen en te monteren. En natuurlijk ga je ontdekken hoe je het beste je trap kan afwerken met een bijpassende kleurkit

Na het volgen van de workshop zal je nog vele tips ontvangen zoals.

  • Hoe verwijder ik oude lijmresten
  • Waar kan ik het beste mijn trap mee onderhouden
  • Hoe verwijder ik gemorste lijmresten van de trede
  • Hoe krijg ik stootborden op lastige plaatsen er strak in

Deze online traprenovatie workshop wordt gegeven door Manuel Naaijen. Manuel is een echte praktijkman, hij heeft zelf ruim 10 jaar een eigen traprenovatie bedrijf gehad, en meer dan 1100 trappen zelf gemonteerd in deze jaren. Hierdoor heeft Manuel voldoende inzicht en kennis om ook jou op weg te helpen een top traprenovatie monteur te worden.

Voor wie is deze training bedoelt?

Voor mensen die zelf hun eigen trap willen gaan renoveren
Voor klus bedrijven die veel vraag hebben of ze ook trappen kunnen renoveren
Voor startende ondernemers die overwegen een traprenovatie bedrijf te beginnen

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.