Altijd al gedroomd van een eigen traprenovatie bedrijf?

Of het nu je grootste droom is om een eigen traprenovatie bedrijf te starten, of je wil traprenovatie gaan toevoegen aan je diensten pakket.

Naast de vele blog berichten,  E-books, magazines, en workshops heeft Renoveerjetrap.nl ook verschillende producten om jou op weg te helpen bij het opzetten of uitvoeren van je eigen traprenovatie bedrijf. Je ontvang niet enkel praktische kennis, maar ook word je geïnspireerd om meer uit je zelf en uit je traprenovatie onderneming te halen.

Veel traprenovatie bedrijven, vinden het eng om hun kennis en now how te delen met derde, ze zijn vaak bang, dat ze hun concurrent aan het opleiden zijn, en hierdoor zelf minder opdrachten zullen gaan krijgen. Daarom zal je de informatie die je op Renoveerjetrap.nl tegenkomt nergens anders op het internet terug vinden.

Renoveerjetrap.nl gelooft in het delen van kennis, en zal daarom alle beschikbare informatie met jouw delen. Naast de vele tijdschriften zijn er enkele magazine’s speciaal voor de ondernemer.

Ook zijn er geregeld bijeenkomsten of trainingen georganiseerd door Renoveerjetrap.nl al dan niet in samenwerking met een leverancier of fabrikant.

Klusvisie

In de Klusvisie (vakblad voor de professionele klussers), zijn er verschillende artikelen geschreven over traprenovatie.

Deze artikelen zijn gebundeld in dit gratis magazine “meer opdrachten met traprenovatie’ Welke speciaal is geschreven voor de vakman die wil starten met het renoveren van trappen, of zijn diensten wil uitbreiden met traprenovatie

Begeleiding & Coaching

Manuel Naaijen (initiatiefnemer van Renoveerjetrap.nl), heeft de afgelopen jaren vele ondernemers mogen helpen bij het opzetten, of uitbreiden van hun bedrijf. Zo was er een vakman die enkele jaren thuis zat zonder werk, die door de inzichten van Manuel nu een traprenovatie bedrijf heeft met een verkoper en een monteur in dienst. Er zijn meerdere traprenovatie ondernemers die een meer dan goed salaris verdienen, door de trainingen van Manuel.

Manuel gelooft in het delen van kennis, het delen is immers het nieuwe vermenigvuldigen. Helaas is er meer nodig dan een uitstekende vakman zijn om een succes te maken van je traprenovatie bedrijf. Daarom geeft Manuel naast de vele technische trainingen ook veel commerciële trainingen.