Traprenovatie opleiding

Ja, ik wil meer informatie:

[gravityform id=”16″ title=”false” description=”false” ajax=”false”]

Een traprenovatie is meer dan enkel een overzet treden

Als vakman kan je, je onderscheiden door meer te doen, dan je collega’s denk hierbij aan wangen. led-verlichting of open trap renovatie’s

Traprenovatie opleiding

Er zijn vele groothandels en fabrikanten waar je een gratis kijk dag kan volgen, daar wordt door een medewerker al dan niet met ervaring in het renoveren van trappen, voor gedaan hoe je een trap kan renoveren, na het bekijken van zijn werk zou je zelf in staat moeten zijn om een trap te renoveren. Helaas niets is minder waar.

Wil je de echte kneepjes van het vak onder de knie krijgen, zal je toch echt zelf aan de slag moeten, Daarom heeft Renoveerjetrap.nl speciaal voor de aankomende en ervaren vakmensen een trainingscentrum opgericht.  Stairs Education Centre in Krimpen aan den IJssel. Hier ga je als vakman onder het toeziens oog van de meester zelf aan de slag op een trap om deze compleet te renoveren.

Een beginnende vakman start vak met het renoveren van de treden en stootborden, en de gevorderde vakmannen gaan aan de slag met de wangbekleding, voor zowel een dichten trap als een open trap. Ook komt het installeren van Led verlichting uitvoerig aanbod, en het bekleden van een baluster bij de open trap. Kortom de echte kneepjes van de vakman ga je zelf met eigen handen ondervinden.

Over de trainer

Je wordt door een zeer ervaren traprenovatie monteur begeleid. Manuel Naaijen heeft inmiddels ruim 17 jaar ervaring in het renoveren van trappen, en geeft al ruim 5 jaar trainingen aan beginnende en ervaren trap renovatie monteurs.

Manuel blijft zichzelf constant ontwikkelen om zo de laatste technieken te kunnen delen met de deelnemers. Ook heeft Manuel een enorm netwerk in de branche zoals traprenovatie bedrijven, Groothandels, en fabrikanten.