Wil je je trap niet zelf renoveren?

Wij nemen de renovatie graag van je over. En adviseren je graag over de mogelijkheden voor je trap. Of het nu gaat om een trap met Laminaat, PVC, of Hout. Onze vakmannen zijn vakkundig opgeleid om je trap netjes en vakkundig te renoveren,

Prijzen

De kosten voor het materiaal kan je terug vinden in onze webshop. Voor het uitvoeren van de renovatie zijn er verschillende facturen afhankelijk voor het maken van de offerte. Is de trap goed toegankelijk? is de trap uitgesleten? Kunnen wij de verlichting goed aansluiten? Of zijn er nog andere wensen waar de monteur rekening mee moet houden, Daarom komen graag kosteloos en vrijblijvend bij je langs.

Ons vakkundig monteur sta graag voor je klaar.

De monteurs waar wij mee samenwerken, zijn opgeleid in ons eigen opleidingscentrum, en worden on the job begeleid om zo garant te kunnen staan voor het beste resultaat, zo bent u verzekerd van het beste van twee werelden. U koopt een hoogwaardig traprenovatie systeem tegen een zeer gunstig tarief, en krijgt een monteur met veel passie voor zijn vak.

Onmogelijke situaties

Enkele voorbeelden van traprenovaties:

Onze monteur is geen verkoper, dus hij komt niet het mes op je keel zetten, maar bekijk graag samen met jou naar de mogelijkheden voor jouw trap. De monteur heeft alle kleurstallen van Renoveerjetrap.nl bij zich, om jou een zo goed mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden. Naast de prijsopgave zal de monteur samen met jou naar een geschikte datum zoeken, en de duur van de renovatie bespreken. 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wij helpen je graag verder

Ja ik wil graag een offerte voor de renovatie van mijn trap.
Lead / Aanvraag informatie over traprenovatie