Verrassing je hebt een Troostprijs gewonnen!

Ondanks dat je niet de gratis traprenovatie gewonen, heb ik toch een hele mooie troostprijs voor j

Ontvang nu een set led verlichting t.w.v. 450 euro helemaal gratis!

Onze traprenovatie’s zijn altijd met een trede over trede systeem, dit wil zeggen dat wij met een overzet trede uw trap een totaal andere uitstraling geven, een nieuwe look and feels. U heeft keuze uit drie klasse traprenovatie pakketen. Elk zijn eigen voordelen. 


Ondanks dat je niet de gratis traprenovatie gewonen, heb ik toch een hele mooie troostprijs voor jou.
ALs je besluit je trap door Renoveerjetrap.nl te laten renoveren, dan ontvang je nu een set led verlichting helemaal gratis. 

Budget traprenovatie

Dat degelijke traprenovatie niet duur hoeft te zijn, bewijzen wij met onze Budget line traprenovatie. Met keuze uit een PVC of CPL laminaat toplaag. 

vanaf € 1.750,--

Reguliere traprenvotie

Stel u hoge eisen aan kwaliteit dan is ons reguliere traprenovatie systeem het systeem voor u, onze reguliere traprenovatie systeem heeft een HPL toplaag, met een uitgebreide mogelijkheden voor uw trap te renoveren zoals wangen, en vloeren in dezelfde kleur als de trede. 

vanaf € 2.750,--

Designer traprenovatie

Voor als je van ultieme luxe hou, dan is onze Designer traprenovatie systeem het enige systeem. De overzet trede hebben een echt leren toplaag. Hierdoor krijgt u trap een ongekende uitstraling welke met geen enkel ander product te evenaren is.  

vanaf € 5.750,--

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

LNaam
adres
tel 

opmerking