Laat je omzet groeien

Vind jij het lastig om te vragen of de klant voor jou kiest? Of ben je te bang dat je prijs te hoog is?  Je bent echt niet de enige die hiermee worstelt, want waarom verkoopt het ene bedrijf een traprenovatie voor 4.000 euro met gemak terwijl de ander heel veel moeite heeft met het verkopen van een traprenovatie voor slechts 1.500 euro.

Hier is een simpele formule voor om tegen een goede prijs een mooie traprenovatie te verkopen.

Ontdek alle geheimen en trucjes die onze concurrenten al jaren toepassen. Meld je direct aan voor de commerciële training op vrijdag 27 maart

Victor Mids van Mindfuck legt dit heel goed uit in de twee video’s hieronder.

Wat Victor hier doet zijn geen trucjes maar technieken die door iedereen om ons heen met succes worden toegepast. Ook wij kunnen ze gaan gebruiken, en daarom nodig ik (Manuel) jou graag uit om vrijdag 27 maart naar de commerciële training te komen. We gaan geen enge dingen doen; we gaan geen verkooptrucjes leren maar we gaan samen kijken welke prijzen we kunnen vragen en hoe we ervoor kunnen zorgen dat onze prijzen door onze klanten als redelijk wordt beschouwd.

[gravityform id=”12″ title=”true” description=”false” ajax=”false”]

Wat zijn leads?

Leads, oftewel offerte aanvragen zijn mogelijkheden om te kunnen verkopen. Maar het is geen garantie op verkopen. Je hebt ook vaak meerdere leads nodig om een opdracht binnen te halen. Tijdens de commerciële training legt Manuel uit hoe je dit bedrag berekend en hoeveel je per trap nodig hebt om nieuwe klanten binnen te halen. Door bijvoorbeeld bij elke trap een bedrag te reserveren voor marketing zal je bedrijf altijd blijven groeien. Zelfs in tijden van crisis.

Hoe werken leads?

Via verschillende kanalen worden potentiële klanten verwezen naar de website www.renoveerjetrap.nl. Hier vinden de bezoekers informatie over het renoveren van hun trap. Ze kunnen hier magazines downloaden of trainingen volgen. Hierna kan de bezoeker van de site besluiten om hun trap via www.renoveerjetrap.nl te laten renoveren. Als ze dit willen vullen ze hun gegevens in.

Deze gegevens worden door www.renoveerjetrap.nl exclusief door gestuurd naar een gerenommeerd traprenovatie bedrijf. Renoveerjetrap.nl verleidt nooit de bezoekers om een aanvraag te doen om zo geld te besparen of om goedkoper uit te zijn. Hierdoor proberen we prijzenkopers tot het minimum te beperken. Ook de exclusiviteit van de lead zorgt ervoor dat je niet direct hoeft op te boksen voor een goedkope aanbieder. Renoveerjetrap.nl wil graag het onderscheid maken in vakwerk tegen een eerlijke prijs waarbij de klant niet teveel betaald en waarbij de vakman een nette boterham verdient.

Hoe vergroot ik mijn succes?

Via renoveerjetrap.nl krijg je de kans om een opdracht binnen te halen maar je moet het natuurlijk zelf wel doen. Zo moet je zo snel mogelijk bellen als de lead bij jou binnenkomt. Het doel van dit telefonische gesprek is het maken van een afspraak bij de klant thuis. Pas vanaf hier ga je volgens een vaste formule de prijsopgave maken voor de klant. Nadat je de prijsopgave hebt gemaakt ga je de opdracht in orde maken.

Waarom een commerciële training?

Je bent nooit te oud om te leren en er bestaat in de wereld geen enkel vak met zoveel afwijzingen als het vak van verkoper/ondernemer. Het is een mooi vak, als je maar weet hoe je ervoor zorgt dat de klant voor jou kiest. Goede verkopers blijven constant trainingen volgen en boeken lezen om ervoor te zorgen dat ze opdracht na opdracht binnen halen. Om zo zelfs in moeilijke tijden een constante stroom aan opdrachten te blijven ontvangen.

We zijn klussers, geen ras verkopers en daar is helemaal niets mis mee. Maar in het traprenovatie vak hebben we wel te maken met ras verkopers van de concurrent. Het is daarom heel belangrijk om te weten welke technieken deze ras verkoper toepast om de opdracht binnen te halen.  Daarom is het heel waardevol naar deze unieke commerciële training te komen!

Wanneer wordt de training gegeven?

Deze training wordt op vrijdag 27 maart gegeven.
We starten om tien uur in de ochtend, tot ongeveer 14/15.00 uur.

Waar wordt deze training gegeven?

Als je je aanmeld via het veld hiernaast krijg je de volledige gegevens. Maar ik kan je wel verklappen dat het bij trapfabriek Fedi GmbH in Duitsland is in Gelsenkirchen. Wees niet bang, de training wordt gewoon in het Nederlands gegeven. We starten ongeveer om 10.00 en verwachten rond 15.00 volledig klaar te zijn, zodat je ook weer op tijd thuis bent. Voor een lunch wordt gezorgd.