Zelf je trap renvoeren

Zelf je Trap Renoveren: De Ultieme Gids voor Doe-het-zelvers

Wil jij een frisse uitstraling voor je trap? Maar zie je op tegen de hoge kosten voor het inhuren van een vakman? Wij hebben goed nieuws voor jou, met ons unieke traprenovatie systeem kan je je traprenovatie helemaal zelf uitvoeren! En het beste van alles? ons systeem pas op elke trap, dankzijk ons strikte eisen aan de maatvoering van de overzet trede

Traprenovatie Made Easy

Wij begrijpe dat het renoveren van je trap een grote stap kan zijn. Daarom hebben wij van Renoveerjetrap een uniek traprenovatie systeem ontwikkeld. Dit systeem past op elke trap, dankzij onze eisen aan de maten, zo werken wij uitsluitend met dubbel overzet tredes, in de maten van 100, 120 en 140 cm. Je hoeft je dus geen zorgen te maken of ons systeem wel past op je bestaande trap. Ons pakket bevat alles at je nodg hebt, naast de overzet trede ontvang je ook de stootborden en voldoende lijm en kit om de trap af te werken

Met ons systeem is traprenovatie een fluitje van een cent. Je hebt geen ingewikkelde gereedschappen of technische kennis nodig. Alles is zo ontworpen dat zelfs beginners het project met vertrouwen kunnen aanpakken.

Gratis Workshop: Leer van de Experts

Wij hebben een traprenovatie workshop ontwikkeld welke negen instructie video’s bevat met alle essentiële informatie over het renoveren van je trap. We behandelen bijvoorbeeld het correct inmeten van de bestaande trap, tot het zorgvuldig zagen van de overzet treden. We laten je zien hoe het moet! En omdat we geloven in het delen van onze kennis, is deze workshop voor iedereen gratis toegankelijk. Het enige wat je nodig heb is een email adres waar wij de informatie naar toe mogen sturen.

Tijdens de workshop krijg je ook een gedetailleerd overzicht van ons traprenovatie systeem, zodat je precies weet wat je kunt verwachten bij het gebruik ervan. Bovendien sta ik als de nummer 1 vakidioot van Nederland klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van waardevolle tips en advies.

Stap Verder: Betaalde Video Training

Ben je klaar om je kennis naar een hoger niveau te tillen? Overweeg dan de betaalde video training, waarin we nog dieper ingaan op de fijne kneepjes van traprenovatie. Leer geavanceerde technieken, ontdek handige tips en krijg toegang tot exclusieve content die niet in de gratis workshop te vinden is. Met deze video training ben je helemaal klaar om je traprenovatie project tot een succes te maken.

Meer Dan Alleen Een Webshop


Wij streven ernaar om meer dan enkel een standaard webshop te zijn, waar je enkel producten vind. wij zijn een waar kennis centrum en een inspiratie bron voor de doe het zelver over al ter wereld.  Naast mijn website heb ik ook vele video’s in mijn YouTube kanaal waar ik regelmatig nieuwe video’s deel met boordevol hadige tips en tricks voor het renoveren van jouw trap.

Aan de Slag!

Of je nu een complete beginner bent of al ervaring hebt met klussen, traprenovatie is een project dat je met vertrouwen kunt aanpakken. Met het unieke traprenovatie systeem van Renoveerjetrap.nl en onze uitgebreide begeleiding ben je helemaal klaar om je trap te transformeren tot een echte eyecatcher in je huis. 

Aan de slag met traprenovatie?

Schrijf je gratis in

Krijg direct toegang tot handige tips en tricks om jouw eigen trap te renoveren.

Gratis Workshop

Traprenovatie workshop

Wil je zelf je trap gaan renoveren? Of wellicht wil je, je boterham gaan verdienen met het renoveren van trappen. Download dan mijn gratis traprenovatie workshop.

handtekening