Gratis traprenovatie magazines

Traprenovatie

Het Traprenovatie Magazine gaat u een hoop ergens, tijd, en  energie besparen.  Met de informatie uit dit magazine gaat u voorbereid aan de slag, en kunt een wel overwogen beslissing maken. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Digitaal lezen en bewaren

We hebben dit boek geschikt gemaakt voor op je computer, tablet en smartphone. Super handig en (bijna) onmogelijk om hem kwijt te raken. Zet hem (en andere boeken die ik heb geschreven) in je digitale boekenkast.

Over de auteur

Manuel Naaijen

Expert op het gebied van Traprenovatie

Mijn naam is Manuel Naaijen, ben sinds 2003 full time actief in de traprenovatie branche. Ik heb zelf duizenden trappen gerenoveerd. Naast het Traprenovatie Magazine, heb ik een online traprenovatie workshop ontwikkeld, die door vele duizenden mensen is gevolgd. Dit met als gevolg dat ik live trainingen ben gaan geven waarbij nog eens honderden ondernemers zijn komen kijken.  En mijn meer daagse workshop zijn door tientallen vakmensen gevolgd.

Naast het traprenovatie magazine en de workshops heb ik nog meer magazines geschreven over traprenovatie. Ik ben vaste columnist in vakbladen zoals Klusvisie en Vloeren Business Magazine. Het is mijn passie geworden om mijn kennis over traprenovatie te delen met de rest van de wereld.