Traprenovatie opnieuw uitgevonden

Drie aantrekkelijke opties om jouw trap duurzaam te renoveren

Ruime keuze

Met het renoveren van je trap is er veel mogelijk, een trap is immers meer dan enkel een trede. Een trap is ook meer dan enkel een hulp middel om naar boven of beneden te gaan. Maar een trap moet natuurlijk wel veilig zijn.

Graag kijken wij met je mee naar de mogelijkheden voor jouw trap, zodat deze perfect aansluit bij de complete inrichting van je woning.

Dichte trap bekleden

De basis voor een goede traprenovatie zijn de keuze in de overzet tredes. Deze trede plaatsen wij over de bestaande trap heen, Hierdoor blijft de constructie van de trap behouden. Hak en breek werk wordt hierdoor overbodig. 


Open trap rondom bekelden

Veelal is een boven trap open. Hier zijn ook verschillende oplossingen voor. Je kunt ervoor kiezen om je open trap dicht te zetten, of je kunt de trap rondom bekleden. Hier door zal het perfect aansluiten bij een trap van de verdieping eronder. 

wangen bekleden

Met Wang bekleding bedoelen wij het bekleden van de trapboom, de zijkant van de trap. Je kunt ervoor kiezen om deze te schilderen. Maar je kan hem ook meenemen in het zelfde design als de traptrede of een afstekende kleur.  In een persoonlijk advies gesprek laten wij graag de mogelijkheden zien met het renoveren van de trapboom.

Traprenovatie van het hoogste niveau

Led verlichting

Met led verlichting maak je trap niet enkel veiliger, maar het geeft ook een extra dementie aan je trap. we hebben keuze uit zilver of zwarte led verlichting. Dit is afhankelijk van het design van de overzet trede. we hebben natuurlijk hierin een keuze van sfeer of helder verlichting. 

Trapleuningen

Om het plaatje van je trap compleet af te maken, verzorgen we ook de trapleuning. Dit kan in staal, zwart staal, of hout. Eventueel kan je ervoor kiezen om led verlichting in de leuning te monteren. 

Ben je opzoek naar mogelijkheden voor je trap, dan is renovatie een duurzame oplossing, door met het trede over trede systeem te werken, maken wij je trap klaar voor de toekomst, waar je nog vele decennium van kan genieten. Natuurlijk moet de renovatie goed uitgevoerd worden, daarom werken wij ook enkel met goed opgeleiden monteurs, welke in ons eigen training centrum worden opgeleid en tijdens de klus worden begeleid. Met Renoveerjetrap.nl haal je jaren van ervaring en passie in huis.