Bestel nu de kleurenbox

&

Ontvang vele waardevolle bonussen bij je traprenovatie

Bestel nu de complete kleurenbox voor slechts 19 euro en ontvang voor minimaal 373 euro cadeau aan waardecheque’s bij je traprenovatie.

Je zit nergens aan vast.

met de kleurenbox ontvang je verschillende kleurstalen om te bepalen welke kleur het beste bij je interieur past. Bij de kleurenbox ontvang je nu 3 geweldige waardecheque’s die je kan inwisselen bij bestelling van je trap via Renoveerjetrap.nl.  Mocht je onverhoopt niet de juiste kleur vinden in onze kleurenbox, dan ben je niets verplicht. Je mag zelfs de kleurenbox terug sturen, waarna je de 19 euro terug ontvang.

Je bent er al van overtuigd om je trap zelf te gaan Renoveren. Dan is dit je kans!

Geld besparen op je traprenovatie was nog nooit zo eenvoudig Door je trap nu zelf te renoveren bespaar je ruim 1.000 euro En dan hebben we het nog niet eens over de geweldige bonussen van minimaal 373 euro 

 

Zelf je trap renoveren is helemaal niet zo moeilijk.

Veel bedrijven doen jou geloven alsof het een hele lastige klus is, waardoor ze ook veel geld durven te vragen voor het renoveren van een trap. Bedragen tussen de 2.000 en 3.000 euro voor een traprenovatie is heel normaal. 

Maar dat ga jij vanaf nu niet betalen. Want jij bent perfect in staat om zelf je trap te renoveren en hierdoor veel geld te besparen. Via onze webshop kan je snel en eenvoudig je trap bestellen. en met de kleurenbox ka je thuis op je gemak een kleur uitzoeken die perfect past bij je interieur. 

HET IS NOG NOOIT ZO EENVOUDIG GEWEEST ALS NU

Vele doe het zelvers zijn je al voor geweest, en hebben aan de hand van de online training hun trap gerenoveerd. Dit ga jou nu ook helpen bij jou traprenovatie project. Een stap voor stap video handleiding waarin je precies kan zien hoe je het mooiste resultaat krijgt voor jouw trap.

 

Mijn naam is Manuel Naaijen, wellicht ken je mij van de vele YouTube video’s. Ik deel graag mijn kennis omtrent mijn vak en passie met de kijkers. Daarom heb ik ook verschillende trainingen gemaakt, om niet enkel traprenovatie ondernemers te helpen, maar ook doe doe het zelver meer weg wijs te maken in het renoveren van trappen. 

Ik zie dat er ook veel foute informatie wordt gedeeld op dit soort kanalen, en dat er traprenovatie systemen worden aangeboden  die niet compleet zijn, Daarom heb ik deze twee zaken informatie & producten gecombineerd in mijn aanbod.

Je ontvang niet alleen een traprenovatie systeem, waar o.a. ik maar ook andere  vakmannen mee werken, je ontvang ook nog de juiste informatie van een vakman met meer dan 20 jaar ervaring in het vak. Want naast het renoveren van trappen, ben ik ook trainer/opleider en heb ik al vele vakmannen mogen helpen het vak te leren. 

Daarom ben ik ervan overtuigd dat dit het beste aanbod is wat je kan vinden op het internet.

 

"Ik wil niets liever dan jouw helpen, om de mooiste trap te realiseren, daarom doe ik er die geweldige bonussen bij" Aldus Manuel (oprichter Renoveerjetrap.nl)

Waardecheqeu nr 1

Led verlichting op elke trede 

Je ontvang een waardecheque bij de kleurenbox, welke je kan inwisselen voor led verlichting op je trap. Voor elke trede ontvang je tegen inwisseling van waardecheque nr 1 een led strip. welke je eenvoudig onder de trapneus kan monteren.

Je trap wordt hierdoor niet enkel mooier maar ook een stuk veiliger. De led verlichting is optioneel te bedienen met een bewegingsmelder of een afstandbediening. 

 

 

Normaal 129 euro Nu voor jou helemaal gratis

Waardecheque nr 2

Online Training

Je kent onze gratis workshop, maar deze training gaat veel verder. Hierin hebben we meer video’s en gaan we dieper op de onderwerpen in.

In deze training laten we ook heel duidelijk zien hoe je de mallen moet gebruiken, en het aansluiten van Led Verlichting. Normaal verkopen wij deze training via onze web site maar jij ontvang nu een waardecheque welke je kan inwisselen bij bestelling van je trapNormaal 197 euro, nu helemaal gratis.

Waardecheque nr 3

Renobox

De Renobox, bevast handige hulpmiddelen om jouw trap nog mooier en strakker te renoveren. Zoals

* Trapmallen
* Onderlat meter
* Fijn schrijver
* Aceton
* Power spons
* Zuignap

Zelf je trap renoveren was nog nooit zo eenvoudig, lever waardecheque nr 3 in bij je bestelling en jij ontvang deze Renobox helemaal gratis 

Normaal 49 euro voor jou nu gratis

Een traprenovatie van Renoveerjetrap.nl past altijd

Een traprenovatie systeem van Renoveerjetrap.nl bestaat uit.

Wij hebben een unieke traprenovatie systeem ontwikkeld welke past op elke trap in Nederland, het enige wat je moet aangeven is het aantal tredes, de kleur van de tredes en de kleur van de stootborden, de lengte en diepte maten zijn in dit systeem ondergeschikt. 

Dit systeem vind je nergens anders dan bij Renoveerjetrap.nl. Bestel nu de kleurenbox en ontvang de geweldige waardecheque’s er gratis bij, waardoor je nog meer geld bespaard en een mooier resultaat behaald.

Ja ik ben ervan overtuigd om zelf mijn trap te gaan renvoeren

Het enige wat je nu nog moet doen is de juiste kleur vinden voor je trap. Zodat je trap straks perfect aansluit bij de recht van het interieur. Dit doe je met behulp van de kleurenbox, waarin 6 mooie kleuren designs zitten. Bestel de kleurenbox, profiteer van de waardevolle waardecheque’s en geniet van je prachtige trap straks als die strak en netjes is gerenoveerd.