traprenovatie leverancier groothandel

Om je klanten nog beter te kunnen helpen, ben je op zoek naar een goede traprenovatie leveranciers groothandels?

Ik weet nog goed dat ikzelf rond 1998 wilde starten met het renoveren van trappen, het was in die tijd nog nergens te koop, de enige manier om aan traprenovatie onderdelen te komen, was om franchise nemer te worden, van Upstairs of van Dress of van Portas. Hier had ik duidelijk geen zin in, om veel geld te betalen om vervolgens een beperkt rayon te krijgen toegedeeld waarin ik mocht verkopen. Nee dit was voor mij niet de oplossing, Het koste mij uiteindelijk 5 jaar toen ik een bedrijf tegen kwam die gestopt was met zijn franchise overeenkomst met Upstairs, die mij wilde helpen om via hem trappen in te kopen.

Natuurlijk was ik super blij, maar ik merkte al snel dat ik een hele hoge inkoop prijs voor mij kiezen kreeg. Binnen nog geen jaar had ik ontdekt waar deze ex franchise nemer zijn trappen inkocht, en ik besloot zelf contact op te nemen met verschillende fabrikanten in Duitsland,  Hiermee bespaarde ik weer veel geld, geld dat ik weer uit kon geven aan andere zaken zoals marketing of een mooie bedrijfsbus. Ondernemen is immers ook kosten besparen,

Het was in die tijd nog niet zo heel makkelijk om leveranciers of groothandels te vinden, die traprenovatie producten aanboden, al helemaal niet in Nederland. In Nederland zijn er pas later na 2008 leveranciers en  een enkele fabrikant bij gekomen. Zelfs tot op de dag van vandaag zijn er nog relatief weinig groothandel bedrijven in de traprenovatie, en halen de meeste gerenommeerde traprenovatie bedrijven hun producten rechtstreeks bij de leveranciers/fabrikanten uit Duitsland vandaan.

Je hoeft niet jaren te zoeken naar een leverancier!

Een goede vriend van mij, waar ik inmiddels al jaren mee samen werkt heeft dit ook ondervonden, die was ook opzoek naar verschillende leveranciers, en hij vond er wel enkele, maar niet die totaal leverancier die echt alles in huis heeft. Ik heb hem toen in contact gebracht met mijn huis leverancier.  Ondanks dat hij geen Duits spreekt besteld hij elke week meerdere trappen.

Sterker nog deze vriend waarvan ik liever niet de naam zo openbaar op het internet noemt, doet inmiddels vele honderden trappen per jaar, en verdient inmiddels een meer dan boven gemiddeld salaris met het renoveren van trappen. We spreken elkaar nog regelmatig, om te sparren over hoe we nog meer klanten kunnen bereiken, en hoe we de grote traprenovatie bedrijven in onze branche kunnen verslaan, want ik geloof heel erg in de specialist om de hoek.

Want klanten gunnen het liever de vakman die zelf de klus komt opmeten, dan de grote bedrijven die een van hun gladde verkopers langs stuur om een offerte te maken, waarna de klant gedwongen wordt middels een grote korting om bij hun te kopen, het internet staat vol met dit soort verhalen.

Ook jij kan in contact komen met deze totaal leverancier c.q. fabrikant in traprenovatie onderdelen

  • Je ontvang contact gegevens van verschillende leveranciers
  • Je bespaard direct veel geld en tijd
  • Je heb direct een groot assortiment renovatie producten
  • Je krijgt volledige ondersteuning vanuit Nederland
  • Door rechtstreeks in te kopen ontvang je direct inkoop voordeel