Ben jij opzoek naar een
Traprenovatie Groothandel?

Ben jij een traprenovatie specialist? Een timmerman of professioneel klusbedrijf? Dan hebben wij het aanbod wat jij zoekt. Naast onze webshop collectie, hebben wij voor bedrijven een groter aanbod in traprenovatie producten om het verschil te maken voor jouw klanten.

Naast onze traprenovatie groothandel, kunnen wij jou ook helpen met technische ondersteuning en kennis als het gaat om trappen professioneel te renoveren voor jouw klanten.

Het aanbod wat wij bieden als groothandel zijn overzet tredes met een PVC, Laminaat of Houten toplagen, tegen zeer gunstige inkoop prijzen. Maar ook producten verschillende soorten led verlichting, wang materiaal, of hulpmiddelen, alles om jou verder te helpen met jouw traprenovatie projecten.

Als groothandel in de traprenovatie bieden wij iet enkel de grootste keuze in producten, maar door o.a. eigen productie van overzet tredes en led verlichting kunnen wij het ook tegen zeer gunstige prijzen aanbieden.

<< Button >>

Ben jij een woninginrichter, stylisten of binnenhuis architect?  Dan bieden wij als groothandel in de traprenovatie, verschillende vormen om samen te werken, zo hebben wij naast ons groot assortiment traprenovatie producten,  Ook producten zoals Leer, Verouderd Hout, en NatuurSteen om je trap mee te renoveren, in combinatie met ons gepatenteerde zwarte stalen neus.

Het is vanzelfsprekend dat wij ook de zorg van de renovatie uit handen nemen. Voor showrooms hebben wij exclusieve displays die ons merk Styna goed vertalen, om jouw klanten een indruk te geven van de mogelijkheden en kleuren die wij met ons merk Styna hebben.

Styna is onze leren traprenovatie product, en wordt exclusief aan bedrijven geleverd die in het hogere segment aanwezig zijn.

De grote voordelen van Renoveerjetrap.nl als groothandel in de traprenovatie voor jou?

  • We bieden exclusieve merken
  • Groot assortiment producten
  • Snelle levering door eigen voorraad beheer
  • Concurrente prijzen
  • Eigen exclusieve kleuren/productie mogelijk
  • Naast producten ook technische ondersteuning