Traprenovatie opnieuw uitgevonden

Drie aantrekkelijke opties om jouw trap duurzaam te renoveren

Duurzaam renoveren en een exclusieve uitstraling

Door met natuurlijke producten te werken zoals leer, hout, of staal. creëert Manuel een uitstraling met de trap die je nergens anders zal terugvinden. De drie serie Classic, Pure en Urban zijn de serie’s die in eigen beheer of atelier wordt vervaardigd. 

Manuel heeft hiermee een nieuwe kijk op traprenovatie gecreëerd. Luxer, mooier & duurzamer.

Excellent

Uniek en excellent kan je onze lederen traprenovatie’s wel noemen. Met een ruime keuze in leer designs, hebben we voor elke woonwens een perfecte oplossing.

Classic

Classic zijn de houten tredes, welke we net als de leren traprenvoatie’s kunnen combineren met onze gepatenteerde stalen neuzen. Hiermee creëer je een echte urban style interieur.

 

Basic

Basic oftewel de basis van traprenovatie’s waar wij ooit in 2003 mee begonnen zijn, vind je nog steeds terug in ons assortiment. 
echter hout het niet op bij de tredes, zowel wangen als balusters zijn geen onbekende onderdelen om te renoveren voor ons.

 

Traprenovatie van het hoogste niveau

Led verlichting

Met led verlichting creëer je extra sfeer in je duurzame en exclusieve traprenovatie van Manuel Naaijen. De keuze tussen helder of soft licht geeft je trap die that’s die het verdient .

Trapleuningen

De stalen trapleuningen van Manuel laat zich als geen enkele andere leuning prima combineren met de drie stylen traprenovatie’s Classic, Pure, of Urban. Ontdek alle mogelijkheden tijdens het styling advies.