Ontdek hoe ook jij honderden tot duizenden
euro’s kan besparen op je traprenovatie!!!

Tijdens het televisie kijken, komt er een woonprogramma voorbij, waarin een oude trap wordt omgetoverd tot een spectaculaire mooie trap, met led-verlichting en een bijpassende leuning. Nu weet je het zeker jij en je partner willen ook zo een prachtige trap, want de trap zoals hij nu is, is al jaren een doorn in het oog. Je trek je stoute schoenen aan, om het bedrijf wat de trap in het programma heeft gerenoveerd te bellen.

Na enkele weken komt er dan een adviseur bij je thuis, om jouw trap te gaan inspecteren, en te meten, tijdens dit gesprek laat hij gelijk de nieuwste trends zien om jouw trap aan te pakken. Deze aardige man noemt na het inmeten van jullie trap een bedrag voor het renoveren van je trap waarbij je allebei stijl van achterover valt! Je besluit dat je hier nog een nachtje over wil slapen alvorens zo een grote beslissing te nemen. Deze aardige man veranderd als een blad van de boom, in een vervellende verkoper die met korting gaat smijten om jullie te laten tekenen voor het renoveren van jullie trap. Uiteindelijk kost het je nog heel veel moeite om deze ooit zo aardige man je huis uit te krijgen.

Maar nee jullie besluit staat vast! Hoe graag jullie ook deze trap willen laten renoveren, maar nooit voor het bedrag waar deze verkoper het voor aanbied, zelfs niet ondanks de hoge kortingen waar de verkoper nu mee smijt. Nee dit wordt hem niet.

Ook Natasha, wilde haar trap laten renoveren

Natasha, heeft een mooi huis gevonden in de buurt van Den Haag, ze heeft de woning samen met haar man verbouwt. Omdat de man van Natasha erg handig is, heeft hij heel veel zelf gedaan, zoals de keuken geplaatst en de badkamer gerenoveerd. Toen ze klaar waren zijn ze bij de buren uitgenodigd, en die hadden een hun trap laten renoveren door een bedrijf, dit is iets wat Natasha ook wel wilde in haar woning.

Daarop besloot Natasha verschillende bedrijven uit te nodigen, voor het maken van een offerte om hun trap te laten renoveren. Deze bedrijven kwamen werkelijk met de wildste verhalen, dat zij het hadden uitgevonden, en dat niemand anders dit kon doen. Het is een klus voor een professional. Helaas waren de prijzen die deze bedrijven voor het renoveren van de trap rekende zo hoog, dat renovatie voor Natasha geen optie meer was.

en toen ze bijna klaar waren wilde ze ook de trap nog laten renvoren.

Natasha heeft verschillende bedrijven thuis laten komen, om zo  een vergelijk te maken. Maar het ene bedrijf rekende nog meer dan het andere bedrijf voor het renoveren van haar trap. Bedragen waar je werkelijk stijl van achterover val.

Koen kocht zijn traprenovatie in de bouwmarkt

Omdat Koen erg handig is, besloot Koen zelf zijn trap te gaan renoveren, maar was niet van plan om hier de hoofdprijs voor te betalen, dus besloot Koen deze klus zelf te gaan uitvoeren, en de trapdelen in de bouwmarkt te kopen.

Nadat Koen alles in huis had, ging Koen op het internet opzoek, naar de beste manier om zijn trap te gaan renoveren, tot zijn grote verbazing kwam Koen veel verschillende verhalen tegen, moet je nu van boven naar beneden lijmen, of van benden naar boven? En welke lijm kan ik nu het beste gebruiken, Via het internet kwam Koen er niet uit, wat de beste manier is om zijn eigen trap te gaan renoveren. Dus besloot hij terug te gaan naar de bouwmarkt waar Koen de overzet treden heeft gekocht. Op de bewuste afdeling in de bouwmarkt aangekomen, is Koen de verkoper gaan zoeken, om te kijken of hij Koen verder kon helpen, helaas. Deze verkoper heeft zelf nog nooit een trap gerenoveerd, en kon Koen niet van goed advies voorzien.

Wel had deze verkoper een tip om deze klus via de plaatselijke klusser te doen, die Koen via een website kon benaderen.

Achteraf denk Koen “had ik dit maar nooit gedaan”.  Koen heeft inderdaad een zogenaamde vakman gevonden, die zijn trap wel even zou renoveren, dit klusje zo zei de vakman “doe ik wel voor jou in 1 dag”. De vakman is bijna drie dagen bezig geweest met het renoveren van de trap van Koen. Maar of dit nou een goede keuze is geweest?

Koen had echt heel veel spijt dat hij veel geld had betaald aan deze beunhaas die zich uitgaf als vakman. Uiteindelijk heeft Koen besloten zelf zijn trap te gaan renoveren. Met natuurlijk een veel beter resultaat. Want Koen heeft de online traprenovatie cursus ontdekt.

Ook Mark uit Almere heeft zelf zijn trap gerenoveerd

Mark Wilde graag zijn vrouw verrassen door haar een mooie traprenovatie cadeau te geven. Maar voor het inhuren van een vakman had Mark helaas geen budget. dit geld gaf Mark liever uit om te kiezen voor de beste kwaliteit overzet trap treden. Zo vond Mark in een webshop een goed Duits merk traprenovatie, en besloot deze te kopen, ook vond Mark een complete online workshop waarin alles tot in de puntjes werd uitgeld hoe je een trap moet renoveren, en waar je zoal rekening mee moest houden, wat wel en wat niet te doen als je zelf je trap gaat renoven. Mark besloot deze cursus te bestellen, en ging direct aan de slag met zijn eigen trap.

Mark vond het zo mooi werk, dat hij ook bij zijn moeder aan de slag is gegaan om haar trap te gaan renoveren, en ook enkel buren hebben Mark gevraagd om hun trap door Mark te laten renoveren. Uiteindelijk doet Mark elke maand wel één of twee trappen bij vrienden of familie om hun trap te renoveren.

Johan verdient nu een goede boterham met het renoveren van trappen

Johan heeft via het internet een goedkoop adres gevonden waar hij een professionele traprenovatie producten kon bestellen, en besloot voor zijn eigen trap hier producten te bestellen. Ondanks dat Johan ontzettend handig is, heeft hi toch besloten om de online cursus te gaan volgen. Dit scheelde Johan heel veel tijd, want hij kreeg inzichten waardoor hij nog handiger de trede kon inmeten, en zagen, ook de stootborden en onderlatten monteren werdt goed uitgelegd aan Johan.

Na het volgen van deze cursus heeft Johan zijn eigen trap tot in de puntjes kunnen renoveren, echter vond Johan dit zo ontzettend leuk werk, dat hij hier zijn baan van is gaan maken, hij heeft immers alle kennis in huis na het volgen van de complete online cursus. Nu ziet niet alleen Johan zijn eigen trap er perfect uit, maar verdient Johan ook een heel mooi salaris door elke dag voor zijn klanten een trappen te renoveren

Vanaf nu kan ook jij je trap als een pro zelf gaan renoveren

Net als Mark en Johan dit hebben gedaan, kan ook jij zelf je eigen trap gaan renoveren. Je hoeft niet alle gereedschappen in huis te hebben, er zijn immer verschillende wegen die naar Rome lijden, net zoals er verschillende producten zijn om je trap te renoveren, zijn er ook verschillende methodes om je eigen trap te gaan renoveren. Je heb niet perse een trapspin nodig om je trap nauwkeurig te kunnen opmeten, of een liniaalzaag te hebben voor een strakke zaagsnede.

Door deze cursus te volgen

 • Je zal veel geld gaan besparen
 • Effectief mallen ipv spinnen (bespaar de aankoop van een trapspin)
 • Veel gemaakte fouten voorkomen door juist te mallen
 • Het opmeten van een onderlat
 • Het monteren van onderzijde bij een open trap
 • Het dicht zetten van een open trap
 • Het bekleden van Wangen
 • Verschillende manieren van stootborden meten
 • Uitlooptrede of een doorlooptrede
 • Waar koop ik de beste producten
 • Het monteren van Led-verlichting
 • Het opmeten en monteren van trapleuningen
 • Het maken van een Baluster
 • Hoe je zelf hulpstukken kan maken
 • Welke gereedschappen je nodig hebt

Dit is wat je ontvangt

Je krijgt toegang tot verschillende instructie video’s met uitleg van een zeer ervaren vakman.  Deze training kan je volgen wanneer het jou uitkomt, je bepaald zelf het tempo voor het volgen van de cursus, je bepaald zelf welke video’s je interessant vind om te volgen, en welke je eventueel wilt overslaan.

Wat andere deelnemers zeggen

VOorbeeld naam

Voorbeeld Naam

Voorbeeld Naam

Voorbeeld Naam

Het verzagen van een traptrede kost je veel geld, dit in tegenstelling tot het leven van een laminaatvloer, waarbij je vaak de verzaagde plank ergens anders kan gebruiken is dit vaak niet mogelijk bij een gezaagde traptrede, als je deze verzaagd kan je deze zelden op een andere trede gebruiken. Na het volgen van de traprenovatie cursus zal je de veel gemaakte fouten voorkomen.

Het kopen van een trapspin zal niet nodig zijn om een trap effectief, nauwkeurig en snel inmeten van je bestaande trap, je bespaard dus de aanschaf van deze dure trapspin, waardoor je deze training al direct terug heb verdient.

In de cursus komen verschillende producten aan bod zowel professionele als doe het zelf traprenovatie. Producten als laminaat met HPL,  CPL, en of DPL.  Hout, duoplank of massief, en PVC zowel plak als overzet trede van PVC.  Alle voor en nadelen van de producten worden tijdens de online cursus besproken