Exclusief bij Renoveerjetrap.nl

Ontdek hoe ook jij je trap, sneller strakker en mooier kan renoveren

Van: Manuel Naaijen
De traprenovatie Specialist van Nederland & België
RE: Eenvoudig zelf je trap renoveren!

Beste Lezer,

De kans is groot dat jij bezig bent met je eigen trap te renoveren. Waarschijnlijk ben je het internet aan het afstruinen naar de beste oplossing om jouw trap er netjes en strak in te krijgen. 

Ik heb jarenlang gewerkt met een professionele trapspin omdat het mij zo geleerd is. Maar dit is het probleem. Deze trapspinnen zijn duur, terwijl je hem misschien maar 1 keer gebruikt. In de praktijk is hij niet zo handig als dat hij eruit ziet of zoals het lijkt. 

Fabrikanten doen ons geloven dat een traprenovatie enkel met een trapspin mogelijk is. Maar het gevaar met een trapspin is dat hij niet enkel tijdens het inmeten kan verschuiven, maar ook als je van de trap naar je werkplek loopt.

Ikzelf heb het al veelvuldig meegemaakt dat ik een traptrede had ingemeten en deze maat wilde overnemen naar de overzet treden. Terwijl ik naar buiten loop, stoot ik per ongeluk met mijn trapspin tegen de deurpost en de poten van de spin verschuiven. Hierdoor klopt mijn maat niet meer. Als het mee zit kom je hier op tijd achter. Het enige wat je dan kan doen is de treden opnieuw opmeten. Maar er zijn keren geweest, dat ik er niet achter kwam. Ik had de treden uitgezaagd met de verkeerde maat. Je begrijpt het al, deze gezaagde overzet trede past natuurlijk nooit meer op de oude traptrede.

En zo kan ik nog wel even doorgaan met voorbeelden van verkeerd gezaagde overzet treden doordat de trapspin niet het perfecte instrument is om je trap mee te renoveren.

Maar wat is dan wel het juiste hulpmiddel om je trap in te meten? 

Ik ontdekte de trapmallen.

Mijn collega's verklaarde mij voor gek. Je bent toch een vakman?

Dan ga je toch niet met een mal werken? Een vakman gebruikt toch een trapspin?

Ja dat was mijn eerste gedachten ook, totdat ik de vele voordelen ontdekten van het mallen in plaats van het spinnen.

Sinds ik de trapmallen heb ontdekt, zijn mijn trappen een stuk netter geworden. Ik ben ook nog eens sneller klaar dan met het werken van een trapspin. Sinds ik de trapmallen heb ontdekt heb ik nooit geen trapspin meer aangeraakt om een trap te renoveren.
Wij testen de verschillende trapspinnen die te koop
zijn tijdens de opleidingen die ik verzorg aan de vakmannen in de traprenovatie branche

De meeste trapspinnen lijken heel handig, maar in de praktijk blijkt dit nooit het geval. Sommige trapspinnen kosten meer dan € 100.

Nadat we de trapspinnen hebben besproken laat ik eerst de cursisten de spinnen zelf testen. Daarna laat ik ze de trapmallen testen en proberen. De deelnemers zijn er altijd unaniem over uit dat ze de trappen gaan mallen in plaats van gaan spinnen met de ouderwetste trapspin.

De deelnemers ervaren hetzelfde wat ik ervaar. Het mallen gaat niet alleen sneller dan een trapspin, maar het is ook nog eens nauwkeuriger. Hierdoor is het resultaat vele malen mooier en strakker dan met een trapspin.

Bestel nu de trapmallen en je betaalt geen verzendkosten (€ 7).

Al meer dan 2.000 tevreden doe-het-zelvers gingen je voor.

Dit is een eenmalige aankoop. Er zijn GEEN maandelijkse kosten