Trainingen

Het grootste kennis centrum voor het renoveren van trappen vind je bij Renoveerjetrap.nl. wij bieden verschillende workshop, trainingen, en opleidingen aan, zowel fysiek als online.

Je ontvang kennis vanuit 20 jaar praktijk ervaring. Kennis die je nergens ander zal tegen komen. Kies de training die bij jou past, en maak een succes van jouw renovatie project.

Gratis online workshop

Ontdek de kneepjes van het vak. In deze training neemt Manuel jou mee naar 3 klussen een dichte trap, een open trap en een trap met wangen.

Jouw investering
Gratis

Basis training

Wil je starten met het renoveren van trappen, is onze Basis training de ideale eerste stap.

De Basis training ga je in 1 dag, een complete trap renoveren.

Jouw investering
€  397 

Meer daagse opleiding

Ga zelf aan de slag onder begeleiding van Manuel de nummer 1 expert van Nederland in het renoveren van trappen. Manuel
deelt zijn ervaring en kennis van de afgelopen 20 jaar met jou.
Een unieke kans om het vak echt goed te leren.

Jouw investering
€  1.997

Online traingen

Voor de gevorderde vakman hebben wij verschillende online trainingen, zowel technische als commercieel. Om het succes van jouw onderneming te vergroten.

Complete traprenovatie training

Ontdek meer over het renoveren van trappen in de complete traprenovatie training. Hier gaat Manuel dieper in op de
verschillende mogelijkheden voor het renoveren van trappen en past de nieuwste technieken toe zoals het maken van de tredes.


Jouw investering
€ 197 

Tik hem erin sales training

Een trap renoveren is 1, maar zorgen dat jij de opdracht ook
binnen haalt is weer iets anders. in de online training tik hem erin, deelt Manuel zijn beproefde verkoop skils met jou zodat jij ook een meester gaat worden in het binnen halen van de
mooiste opdrachten

Jouw investering
€  997

Alligator marketing training

In de de Sales training Tik hem Erin, laat Manuel jou zien hoe
je trappen moet verkopen. In de Alligator Marketing trainng laat Manuel jou zien hoe je aan klanten kan komen.


Jouw investering
€  997

Alle genoemde prijzen zijn exclusief B.T.W. 

Aan de slag met traprenovatie?

Ontdek Alle Ins en Outs in de Gratis Workshop!

Best vakman.

Wellicht heb je al eens een trap gerenoveerd? OF ben je tegen verschillende uitdagingen aangelopen tijdens een traprenovatie klus? Of wellicht wil je je beroep
maken als traprenovatie monteur?

Dan is deze gratis basis opleiding, een mooie training voor jou, in de basis training ontvang je vele tips en trick die jou helpen, je volgende trap, en netjes en strak in te krijgen.

Naast het renoveren van traptreden en stootborden, bespreken we ook open trappen in deze traprenovatie  workshop, en het bekleden van wangen. Kortom een zeer waardevolle basis training voor jou als vakman die serieus trappen wil gaan renoveren.

Wat andere deelnemers zeggen

Frank

Super informatieve cursus .
Dacht dat ik alles al wist na zoveel jaren in de traprenovatie ,maar tegendeel heeft Manuel wel bewezen…
Erg leerzaam , gemoedelijke sfeer, en duidelijke uitleg.

Jorn

Ik zou deze opleiding zeker aanraden. Ik had geen ervaring van klussen maar het is mij toch gelukt om een trap te monteren!

Vincent

Manuel is echt een vakman ! Door zijn handige tips en tricks heb ik er binnen no time een trap in zitten. Echt een aanrader.

Marcel

Ik heb de opleiding vorig jaar in oktober gevolgd. het enthousiasme waarmee Manuel uitleg geeft, laat zien dat hij een enorme ervaring heeft en weet waar hij het overheeft en dit ook goed kan overbrengen. Nu een aantal maanden verder wisselen Manuel en ik nog steeds ervaringen uit over hoe het nu gaat! Hij blijft betrokken en geïnteresseerd in zijn ex cursisten.

Mike

Deze opleiding is echt een aanrader!!
Manuel & zijn vrouw Sylvia zijn geweldige en open mensen.
Manuel is echt een vakman en weet dat ook over te brengen!!
Ik heb veel opgestoken, zowel theoretisch alswel in de praktijk!!

Rudy

Ik heb deze cursus met plezier gevolgd manuel geeft open en eerlijk advies over materiaal en werkwijze. Heb ook 3 dagen heerlijk gegeten. Ik had het me vooral zelf aangeleerd via filmpjes van manuel. Maar omdat je alles aan manuel kan vragen kan ik nu nog meer handige truckjes toepassen.

Pascal

Vorig jaar Januari eigen bedrijf begonnen en in contact met Manuel gekomen waarbij er gelijk een klik was. Opleiding gevolgd wat zeer leerzaam was en waar ik iedere dag bepaalde technieken toe pas wat ik eerder niet deed. Uiteindelijk moet je het zelf doen maar de opleiding van Manuel helpt enorm.

Henk

Heb ook de cursus traprenovatie bij Manuel gehad en ontzettend veel geleerd
Ben al 37 jaar werkzaam als stoffeerder en weet dus echt wel hoe je een trap moet bekleden met wat voor bedekking dan ook
Maar Manuel wist me toch voor enorm veel voorkomende valkuilen te behoeden
Hij heeft denk ik alles al meegemaakt op traprenovatie gebied en heeft overal een antwoord op. Het is ook nog eens een echt toffe gast zonder kapsones
Kort gezegd een echte aanrader deze cursus 👍

Frank

De afgelopen jaren een aantal trappen gerenoveerd, echter met de bouwmarktkwaliteit materiaal. Eind vorig jaar aan deze opleiding deelgenomen, naar aanleiding van een prettig mail contact met Manuel. Nu, een aantal maanden later, een eigen bedrijf in traprenovatie. Trappen met A-kwaliteit materiaal en veel werk in het vooruitzicht. Tot op de dag van vandaag goed contact met Manuel over de “ikloophiertegenaan” dingetjes tijdens of voorafgaande een klus. Al met al zeker een aanrader!

Yasar

Super toffe gast die ze werk met veel respect en passie doet als je bij manuel langs bent geweest bestaat er geen andere kans dan dat je een perfecte vakman wordt dit is super tof zeker een aanrader voor iedereen

Roy

Ik heb deze workshop gevolgd. Ontzettend leuke en leerzame 3 dagen gehad. Een echte vakman die heel gedreven is om te zorgen dat je een goede monteur en verkoper wordt. Ook na deze dagen blijft hij je begeleiden. Een aanrader als je het vak wil leren.

George

Leerzame goed doordachte cursus van een hele enthousiaste Manuel. Manuel heeft veel kennis en houd dit niet voor zichzelf. Ook na de cursus is hij benaderbaar voor advies. Alles is goed georganiseerd, zo ook de geweldige lunches van Silvia.