Doneer en win.

Een traprenovatie laten uitvoeren heeft nog nooit zo goed gevoeld.

Met deze traprenovatie help je weeskinderen in Uganda die door hun ouders om welke reden dan ook zijn afgestoten. Stichting Noah’s Ark vangt deze kinderen op en geeft ze weer een thuis waardoor ze weer een toekomst voor zich hebben.  Drie tweedejaars studenten van de Fotovakschool te Rotterdam gaan een fotoreportage maken van het werk van Noahs Ark. Voor de realisatie van het project hebben zij €5000 nodig.

De foto’s zullen in juni 2020 geëxposeerd worden en hiermee willen zij geld ophalen zodat de vrijwilligersorganisatie Noah’s Ark kan blijven bestaan. En jij kan hier nu een steentje aan bijdragen door je trap te laten renoveren door Renoveerjetrap.nl!

Hoe helpt Renoveerjetrap.nl?

Renoveerjetrap.nl helpt Camiel, Anne, en Sabine -tweede jaars studenten van de Fotovakschool te Rotterdam- die in het voorjaar van 2020 naar Oeganda afreizen om samen met Noah’s Ark een steentje bij te dragen aan de toekomst van afgedankte kinderen.

Dit doen we door een complete traprenovatie ter beschikking te stellen, welke door Camiel, Anne en Sabine, verkocht gaat worden aan de hoogste bieder. De volledige opbrengst  van deze actie (exclusief enige onkosten) komt ten goede aan hun reis naar Oeganda.

De complete traprenovatie bestaat uit overzet treden, stootborden, onderlat, uitlooptrede, inclusief montage en afwerking. Deze wordt gedaan door een vakman van Renoveerjetrap.nl. Eventueel meerwerk als wangbekleding, of led lampen is mogelijk tegen meerprijs boven op het sponsor bedrag. Dit bedrag zal ook ten goede komen aan de actie van Niemand tot Iemand.

Je brengt een bod uit voor het renoveren van jouw trap, of dat nu voor een trap van een familie lid of voor een goede vriend is. Dit bod breng je uit door het formulier hiernaast volledig in te vullen. Een van de studenten zal contact met je opnemen om al je gegevens te verifiëren. De actie loopt op vrijdag 10 januari 2020 af. Op zaterdag 11 januari gaan we alle biedingen naast elkaar neer leggen, om de hoogste bieder te gaan feliciteren en te bedanken voor hun sponsoring.

Hierna wordt er door Renoveerjetrap.nl contact met je opgenomen om een afspraak te maken bij je thuis. Als dit is gedaan wordt de trap ingemeten en worden de beste renovatie mogelijkheden zoals model en kleuren combinatie’s besproken.

Het project

Drie tweedejaars studenten van de Fotovakschool te Rotterdam gaan in het voorjaar van 2020 naar Oeganda om daar samen met Noah’s Ark een steentje bij te dragen voor de toekomst van afgedankte kinderen.

Door onze passie voor fotografie in te zetten willen wij diverse fotoseries maken waarin te zien is hoe deze kinderen worden opgevangen en dankzij Noah’s Ark meer zicht krijgen op een toekomst. Deze fotografische beelden zullen in juni 2020 geëxposeerd worden en hiermee willen wij geld ophalen zodat de vrijwilligersorganisatie Noah’s Ark zal kunnen blijven bestaan.

Noah’s Ark vangt kinderen op die worden afgestoten door de ouders en vaak in onmenselijke situaties worden aangetroffen op straat. Door ze op te vangen in hun ‘gezin’ dat nu bestaat uit ruim 200 kinderen krijgen deze kinderen onderdak, medische hulpverlening en onderwijs. Bij Noah’s Ark ontvangen de kinderen de liefde, zorg en aandacht die ze verdienen, omdat ze het waard zijn. Ieder kind is geliefd en verdient de kans op een goed leven, met een mooie toekomst.

Wat moet je doen om van deze actie een succes te maken?

Droom je al heel lang van een mooi en strak gerenoveerde trap? Dan is dit het moment! Je brengt een eerlijk en goed bod uit om jouw trap te laten renoveren. Je zit hierbij nog nergens aan vast totdat we je bod hebben geaccepteerd op zaterdag 11 januari. Hierover zal telefonisch contact met je worden opgenomen.  De waarde van een gemiddelde traprenovatie met treden en stootborden van het merk Fedi, ligt tussen de 2.100 en 2.900 euro. Afhankelijk van de bestaande trap, en de vakman natuurlijk.

Fedi is in Nederland het beste merk om je trap mee te renoveren. Dit merk bestaat al ruim 40 jaar in Duitsland en heeft voldoende ervaring als het gaat om kwaliteit. Zo is de toplaag van HPL met een R10 anti slipwaarde.  Fedi heeft vele populaire kleuren zoals Blauwstaal, Terra, Cognac,  en nog veel meer geweldige kleuren. Oprichter Manuel Naaijen van Renoveerjetrap.nl heeft zelf meer dan 16 jaar ervaring in de branche. Heeft verschillende magazines geschreven over traprenovatie. Ook heeft hij een online workshop ontwikkeld, en geeft hij regelmatig trainingen. Kortom, je bent verzekerd van topkwaliteit!

Hoeveel moet ik bieden?

Natuurlijk willen we voor Camiel, Anne, en Sabine een zo hoog mogelijk bedrag gaan binnen halen. Maar je bent vrij om de hoogte van je bod te bepalen. Wel is het minimum bod  €1.100 euro.  De waarde van de renovatie bedraagt minimaal €2.100 euro en er zijn collega bedrijven die dezelfde kwaliteit verkopen voor €4.500 euro per trap. Het gaat hier ook niet om voor een koopje een trap te laten renoveren (al is het je wel gegund en mooi meegenomen). Het gaat er natuurlijk om dat we deze drie studenten en de kinderen in Oeganda helpen.

Enkele voorbeelden van mogelijkheden voor jouw nieuwe trap.

Heb jij al een keuze gemaakt, voor je eigen trap?

Doe een goed bod en help Camiel, Anne en Sabine om de vrijwilligersorganisatie Noah’s Ark voort te laten bestaan en ontvang zelf een mooi gerenoveerde trap.