Nu of nooit!

Wil jij de fijne kneepjes van het vak leren?

Dan hebben wij éénmalig een geweldige introductie actie voor jou. Deze actie zal hierna nooit meer terug komen. Profiteer er daarom nu direct van.

Wil jij professioneel trappen gaan renoveren?

Dan kan je natuurlijk onze gratis traprenovatie workshop volgen. Of wat gratis YouTube video’s bekijken en dan zelf gaan proberen.  Dit zal jou geen echte vakman maken. Je kan namelijk geen vragen stellen en je zal ook geen feedback krijgen van een ervaren vakman.

Daarom hebben wij in 2017 onze complete traprenovatie opleiding opgericht en bieden een 3 daagse opleiding waarbij je alle facetten van het traprenovatie vak gaat leren.  Zowel technisch, als commercieel komt uitvoerig aanbod tijdens deze drie daagse opleiding.

De feedback die wij vaak kregen, was dat veel monteurs niet drie dagen vrij konden krijgen, en dat ze dingen leerde zoals de commerciële gedeelte waar ze geen behoefte aan hebben. Ook de investering van bijna 1.997 euro vonden veel ondernemers te hoog.

Daarom hebben wij besloten om een nieuwe basis training aan te gaan bieden. En dit is wellicht de kans voor jou om het vak van een echte vakman te gaan leren.

De trainer

De training wordt gegeven door Manuel Naaijen, Manuel heeft het grootste YouTube kanaal met meer dan 1.500 abonnees. Schrijft column in vakbladen als “Vloeren Business Magazine” en geeft sinds 2017 trainingen aan professionals. 

Maar natuurlijk renoveert Manuel zelf ook nog trappen, hij is een echte vak idioot met meer dan 20 jaar ervaring in de traprenovatie. Heeft naast enkel hulpmiddelen om het vak eenvoudiger te maken, ook een uitvinding gemaakt voor exclusieve traprenovatie’s.

 

Want wat houd deze basis training in?

Je gaat zelf aan de slag op een trap, het is dus geen kijk training, je gaat zelf met overzet tredes een trap renoveren. en krijgt direct feedback van de vakman.  We starten smorgens om 9.00 uur en zullen rond 16.00 uur stoppen.

Wat zijn de onderdelen die we gaan aanpakken:

Natuurlijk komt het monteren van Led Verlichting uitvoerig aan bod. En kan je al je vragen stellen die je heb over het renoveren van traprenovatie.

Je gaat zelf aan de slag op een trap.

Er zal dan ook geen betere trainer zijn om dit mooie vak van te leren.

Dit is wat enkele deelnemers zeggen over de opleiding die Manuel heeft gegeven.

Waartoe ben jij in staat na de opleiding?

Na de opleiding ben jij zeker in staat om zelfstandig een trap te renoveren, je kan zelfs je eigen traprenovatie bedrijf gaan opzetten, en goede omzetten draaien om een meer dan een mooi jaar salaris te verdienen.  

Je krijgt een inkoop kanaal waar je goedkoop producten kan bestellen, en je ontvang nog vele tips en trick. Zodat jij van je traprenovatie bedrijf een groot succes kan maken. 

Maar waarom nu een 1 daagse basis training ipv een 3 daagse opleiding

Natuurlijk kan je de drie daagse opleiding komen volgen, maar we hebben de hoofdzaken uit de 3 daagse opleiding gehaald, en dit in een 1 daagse opleiding gestopt, zaken zoals een wang bekleden bij een open trap komt zelden voor. Of een Baluster bekleden. Omdat we nu enkel de belangrijkste zaken aanpakken lukt het ons om de training in 1 dag te geven.

Maar we willen de training voor jou nog aantrekkelijker maken daarom hebben wij er vier geweldige bonussen bij gedaan.

Bonus 1

Online Training

Je ontvang de complete online video training met meer dan 28 uitgebreide video’s. 

Normaal 197 euro, nu helemaal gratis.

Bonus 2

Kleur stalen.

Om van jouw opleiding een succes te maken, zou je zo snel mogelijk aan de slag moeten, daarom ontvang je na de opleiding van Renoveerjetrap.nl een kleuren set om je klanten te laten zien, waarmee jij de trap kan renvoeren. Je ontvang een PVC en een Laminaat kleuren zet, zodat een goed aanbod kan aanbieden aan jouw klanten. 

De inkoop van de kleuren set samen is 99 euro.

Bonus 3

Stairway to Success

Je ontvang mijn meesterwerk, mijn nieuwste E-book  Stairway to Success, in dit geweldige boek beschrijf ik niet enkel mijn business reis maar laat ik dat ook van verschillende collega’s zien, in dit boek ga jij de do’s en donts ontdekken voor het traprenovatie bedrijf.  Nog nooit eerder ben ik zo open geweest in mijn bedrijfsvoering. Dit is geen technische boek, maar echt commercieel. De informatie die je in dit boek ga ontdekken wil niemand prijs geven!  Maar jij ontvang dit geweldige boek van mij als jij de basis training komt volgen.

Waarde van dit boek is 97 euro.

 

Bonus 4

Cach back

Je kan deze training terug verdienen indien je dat zou willen, door je traprenovatie producten via onze bedrijfswebshop te bestellen, je ontvang niet enkel de goederen tegen inkoop prijs, maar op je eerste drie bestellingen ontvang je ook een korting om je investering terug te verdienen.

De waarde van deze bonus is van onschatbare waarde.

 

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Jouw investering

Natuurlijk wil je weten wat jouw investering is voor deze complete basis training,  Deze training zouden we eenvoudig voor 497 euro kunnen aanbieden, want de waarde die jij ontvang tijdens deze dag, is minimaal het dubbele waard. Daarnaast ga je dit bedrag met je eerste klus al direct terug verdienen.

Als we hier de waarde van de bonussen bij optellen kom je al snel op een bedrag uit van 890 euro

Maar wij willen deze training echt voor iedereen toegankelijk maken. Daarom hebben we besloten om de training tegen kostprijs van 297 euro (exclusief BTW) aan te bieden Maar omdat het nu black Friday is en wij de training willen introduceren bieden wij de training slechts éénmalig aan voor 222 euro (exclusief BTW) inclusief alle bonussen!

Dit aanbod is slecht 1 weekend geldig en zal ook nooit meer terug komen. Profiteer er daarom nu van!

Totale waarde: € 890

Nu voor maar 222 euro