Leads voor jouw Traprenovatie Bedrijf

Traprenovatie Samenwerken

Kan jij nog opdrachten gebruiken?

Dan is het misschien een goede optie om samen te gaan werken? Mijn naam is Manuel Naaijen, en ben sinds 2003 volop actief in de traprenovatie. Ooit begonnen met het renoveren van trappen, later ben ik online en offline workshops gaan geven, en ben ik samen gaan werken met fabrikanten. In 2019 ben ik gestart met een nieuwe website, www.renoveerjetrap.nl. Via deze site deel ik niet enkel mijn vakkennis omtrent het renoveren van trappen, maar ontvang ik ook offerte aanvragen van potentiële klanten die opzoek zijn naar goede en betrouwbare traprenovatie monteurs.

Hoe werkt het?

Als consumenten hun trap willen gaan renoveren, gaan ze vaak online opzoek naar informatie. Omdat renoveerjetrap,nl veel informatie deelt is het heel logische dat de consument de site tegenkomt. Via de site kunnen ze gratis magazines downloaden en blog berichten lezen. Waarna ik via de site of via de nieuwsbrief vraag om een offerte aanvraag te doen.  

Echter krijg ik zoveel aanvragen binnen dat ik ze allang niet meer alleen aan kan, Veel aanvragen zijn ook voor het renoveren van trappen met PVC iets wat ikzelf niet doe, of zijn simpel weg te ver weg voor mij. Daarom zoek ik partners die met mij samen willen werken om deze aanvragen van mij over te nemen.

Wat verwacht ik van jou?

Vanzelfsprekend verwacht ik dat je een vakman bent, die al menig trappen heeft gerenoveerd, het liefst met jaren ervaring, die een goede verkoop presentatie kan houden. Een eerlijk advies met een goede prijs, natuurlijk hoef je niet onder de markt prijs te gaan werken.

Als we samen gaan werken, krijg jij de offerte aanvraag exclusief van mij, je hoeft dus niet te delen met je collega/concurrenten, en kan hierdoor je gebruikelijke prijs berekenen. Natuurlijk kan de potentiële klant zelf ook bij je collega een aanvraag doen, dit kan ik helaas niet voorkomen.

De aanvraag ontvang je per mail, wat verwacht ik van je? Dat je de klant zo snel mogelijk belt om informatie  op te vragen. Vervolgens maak je een afspraak, om bij de potentiële klant thuis een offerte te maken, en het inmeten van de trap. Hierna kan de klant een beslissing nemen om door jouw de trap te laten renoveren.

Wat zijn de kosten?

Om aanvragen te blijven ontvangen, ben ik niet enkel bezig om de site up to date te houden, door middel van blogs, vlogs en magazines maar werk ik ook samen met verschillende marketeers die geavanceerde advertenties op verschillende social media kanalen beheren. Ik doe dit samen met een team van specialisten. Hierdoor maak ik kosten om de aanvragen te ontvangen, deze kosten zal ik dan ook door berekenen. In een persoonlijk gesprek vertel ik je graag meer over deze kosten, en de voorwaarden voor deze aanvragen.

Hoe nu verder?

Vul het formulier zo compleet mogelijk in, en ik neem zo spoedig mogelijk contact met jou op, om te kijken hoe we samen kunnen gaan werken.

Ben je klaar om met TRAPRENOVATIE je geld te verdienen?

Ja! Ik wil meer informatie over samenwerken

Samenwerken

Wat andere deelnemers zeggen

Pascal

Vorig jaar Januari eigen bedrijf begonnen en in contact met Manuel gekomen waarbij er gelijk een klik was. Opleiding gevolgd wat zeer leerzaam was en waar ik iedere dag bepaalde technieken toe pas wat ik eerder niet deed. Uiteindelijk moet je het zelf doen maar de opleiding van Manuel helpt enorm.

Henk

Heb ook de cursus traprenovatie bij Manuel gehad en ontzettend veel geleerd
Ben al 37 jaar werkzaam als stoffeerder en weet dus echt wel hoe je een trap moet bekleden met wat voor bedekking dan ook
Maar Manuel wist me toch voor enorm veel voorkomende valkuilen te behoeden
Hij heeft denk ik alles al meegemaakt op traprenovatie gebied en heeft overal een antwoord op. Het is ook nog eens een echt toffe gast zonder kapsones
Kort gezegd een echte aanrader deze cursus 👍

Frank

De afgelopen jaren een aantal trappen gerenoveerd, echter met de bouwmarktkwaliteit materiaal. Eind vorig jaar aan deze opleiding deelgenomen, naar aanleiding van een prettig mail contact met Manuel. Nu, een aantal maanden later, een eigen bedrijf in traprenovatie. Trappen met A-kwaliteit materiaal en veel werk in het vooruitzicht. Tot op de dag van vandaag goed contact met Manuel over de “ikloophiertegenaan” dingetjes tijdens of voorafgaande een klus. Al met al zeker een aanrader!

Yasar

Super toffe gast die ze werk met veel respect en passie doet als je bij manuel langs bent geweest bestaat er geen andere kans dan dat je een perfecte vakman wordt dit is super tof zeker een aanrader voor iedereen

Roy

Ik heb deze workshop gevolgd. Ontzettend leuke en leerzame 3 dagen gehad. Een echte vakman die heel gedreven is om te zorgen dat je een goede monteur en verkoper wordt. Ook na deze dagen blijft hij je begeleiden. Een aanrader als je het vak wil leren.

George

Leerzame goed doordachte cursus van een hele enthousiaste Manuel. Manuel heeft veel kennis en houd dit niet voor zichzelf. Ook na de cursus is hij benaderbaar voor advies. Alles is goed georganiseerd, zo ook de geweldige lunches van Silvia.

Wil je zelf trappen gaan renoveren en jouw boterham hieraan verdienen?

Neem dan contact met mij op.