Exclusief bij Renoveerjetrap.nl

Ontdek hoe ook jij honderden tot duizenden euro’s kan besparen op je traprenovatie!!!

Als je een trap gaat renoveren, dan denken we vaak dat we een trapspin nodig hebben, om de trede op te meten, en deze maat over te nemen op de nieuwe overzet treden, niets is minder waar.

Met mijn 18 jaar ervaring in het renoveren van trappen heb ik verschillende mogelijkheden al toegepast.

Maar ook tijdens de opleidingen die ik verzorg in ons trainingscentrum van Stairs Education Centre waarbij wij de deelnemers van de opleiding de verschillende trapspinnen laten uitproberen, komen we elke keer weer opnieuw tot de conclusie dat deze trapspinnen helemaal niet zo handig zijn.

Trapspinnen zijn helemaal niet zo handig

Wij verschillen echt niet zoveel van elkaar…

Het is zelfs zo erg, dat je sommige trapspinnen, na het uitspinnen van de bestaande trap, niet eens eenvoudig van de traptrede verwijderd krijgt zonder een van de poten te verschuiven. Hierdoor is je maatvoering al weer niet optimaal. 

Of wat mijzelf al eens overkomen is. Dat ik een traptrede keurig netjes heb gespind, en met mijn trapspin, van de trap af gaat, naar buiten waar ik mijn werkplek heb ingericht. door de deuropening loopt, en per ongeluk met 1 van de poten van de trapspin de deurpost raakt, en deze poot verschuift ten opzichte van de andere poten. 

Als je geluk heb, voel je dit en heb je dit door, het ergste wat je dan overkomt, is dat je de traptrede opnieuw moet inmeten, maar erger is als je dit niet in de gaten heb, wat mij al eens over komen. dan neem je deze verkeerde maat over op je traptrede, zaag je deze verkeerde maat uit, en ga je met je uitgezaagde traptrede, terug naar je trap, past deze traptrede niet meer. en kom je tot de conclusie dat er iets fout is gegaan, en dat je deze trede kan weg gooien.

Trapmallen werken nauwkeurig en snel

Met de trapmallen uit de Renobox, heb ik hier nog nooit last van gehad. En de trapmallen hebben nog veel meer voordelen. Waar je bij een trapspin enkel een puntje op de trede zet, en deze vervolgens weer met elkaar te verbinden, doe je deze handeling in 1 keer met de trapmallen. Hierdoor werk je niet enkel nauwkeuriger, maar ben je ook nog eens veel sneller.

Nu kunnen wij de trapmallen los aanbieden, maar als je je trap gaat renoveren heb je meer nodig dan enkel een trapspin of trapmallen, neem nu bijvoorbeeld de stootborden, deze ga je zagen. en passen voordat je ze gaat lijmen, maar hoe haal je deze er vervolgens weer uit? 

Hiervoor hebben we een handige zuignap welke je op de stootborden vast zet, om de stootborden vervolgens los te trekken van zijn plek, en er zitten nog meer handige hulpmiddelen in de Renobox. Zoals de onderlat meter. Hiermee meten we de diepte van de onderlat.

Om de Renobox aantrekkelijk voor jou te maken, hebben we drie geweldige aanbiedingen voor jou gemaakt.

Trapmallen
+ Renobox


Trapspin
39
 • 100 Trapmallen
 • kitstrijkers | 2 delig
 • Aceton
 • Melamine spons voor intensief reinigen
 • schuifmaafmaat voor onderlatten in te meten
 • zuignap voor lastige stootborden en tredens
 • 1 reinigingsmiddel twv 14,95
 • Gratis renostift twv 4,95
 • Gratis montagetape twv 1,95
 • Gratis Workshop Traprenovatie

Trapmallen
+ Kit en Bonus


Trapspin
29
 • 100 Trapmallen
 • kitstrijkers | 2 delig
 • Aceton
 • Melamine spons voor intensief reinigen
 • Gratis renostift twv 4,95
 • Gratis montagetape twv 1,95
 • Gratis Workshop Traprenovatie
meest
verkocht

Trapmallen
+ bonus


Trapspin
19
 • 100 Trapmallen
 • Gratis renostift twv 4,95
 • Gratis montagetape twv 1,95
 • Gratis Workshop Traprenovatie

Bonus #1

Als je de trapmallen besteld, ontvang je direct toegang tot een zeer uitgebreid workshop waarin Manuel Naaijen, de traprenovatie specialist van Nederland jou stap voor stap uitleg waar je op moet letten bij het renoveren van je trap.

In deze workshop vind je ruim 25 video’s met uitleg over het inmeten met de mallen van de bestaande trap, en het overnemen van deze maat op de overzet treden of PVC. Ook komen het monteren van Wangen aan bod en het monteren van stootborden + onderlatten.

Er zijn verschillende video’s die dieper ingaan op het monteren van Led verlichting in je traprenovatie.

Kortom, alleen deze bonus is al ruim honderd euro waard. Je ontvang toegang tot deze workshop bij aankoop van je trapmallen. Hierdoor ontvang je tips, zodat je precies weet welke stappen je moet doorlopen om je trap er netjes in te krijgen.

De workshop wordt door Manuel Naaijen gegeven, en heeft een zeer ruime ervaring in het renoveren van trappen. Je krijgt dus stap voor stap uitleg van de vakman die zelf duizenden trappen heeft gerenoveerd.

Het is natuurlijk niet voor niets dat een vakman met zoveel ervaring, de trapspin heeft ingeruild voor de trapmallen. Bestel daarom vandaag nog de trapmallen om jouw traprenovatie nog netter en strakker te renoveren.

Bonus #2

De Renopen

Voordat ik deze Renopen ontdekte zetten ik de lijnen die ik moest zagen met mijn timmermans potlood. Een handig hulpmiddel die elke klusser gebruikt. Het nadeel van deze potlood is, is dat de strepen die je zet erg dik kunnen zijn en dat je de streep die je op je overzet treden plaatst erg snel met de hand zo weer van de trede afveegt.

Het gevolg is dat je daarna niet goed kan zien waar je een potlood lijntje heb staan en moet afzagen. Dit met  gevolg dat je weer opnieuw moet inmeten om de juiste lijnen te zetten. Vaak loste ik dit op door een stukje schilders tape op de trede te plakken waar mijn potlood streep komt te staan. Dit was weer een extra handeling. Niet enkel om de tape te plakken, maar vooral om hem na het zagen er weer af te krijgen  Dat zorgt voor veel extra werk.

Met de Renopen is dit niet meer nodig. De pen heeft een dunne stift die heel precies werkt. De stift is zelfs op donkere en zwarte trede nog heel goed te zien. Na het zagen van de trede is het niet meer zichtbaar. Het kleine beetje wat je nog kan zien, is zo met een powerspons weer eenvoudig te verwijderen.

Als je deze pen los moet kopen, dan kost hij € 4,95 per stuk. Als je nu de Trapmallen bestelt, dan krijg je deze Renopen er gratis bij.

Bonus #3

Rol Tape

Om de trapmallen aan elkaar te verbinden, is mijn advies om ze vast te plakken met schilders tape. Dit omdat het eenvoudig is om te verwijderen, waardoor je de trapmalen kan hergebruiken. Om het aanbod aantrekkelijk te maken, doe ik speciaal voor jou een rol schilders tape er gratis bij.

Bonus #4

Gratis verzendkosten

De trapmallen zijn niet in de winkel te koop, maar enkel via Trapspin.nl. Daarom ontvang je de trapmallen gratis thuis. De verzendkosten hoef je dus niet te betalen.