LED SWITCH CONTROLLER

Professionele led verlichting voor op de trap

Qlipper heeft een compleet assortiment om de vakman te bedienen als het gaat om led verlichting in een gerenoveerde trap.

Voor zowel inbouw led lampen bij een traprenovatie met overzet tredes. Als opbouw led lampen bij een gerenoveerde trap met Plak PVC.

Er is keuze uit Soft of Helder licht, en er is een keuze uit Zilver of Zwarten led lampen, dit om het perfect te combineren bij de kleur van de nieuwe trede.

Naast de grote keuze in Led verlichting zijn er verschillende bedieningsmogelijkheden, zoals een afstand bediening, een bewegingsmelder, of een Swift Controller (waarbij de lampjes na elkaar aan gaan)

Qlipper ondersteund de vakman

Daarom hebben wij ook een verkoop blok ontwikkeld waarin je de led lampen van Qlipper kan laten zien aan jouw klanten, zodat die vooraf precies weten welke led verlichting ze ontvangen, dit verkoop blok ondersteun jouw verkoop voor de complete opdracht. Hiermee maak je als vakman duidelijk dat jij met kwaliteit werkt.

Hoe werkt de Switch Controller?

Het werkt gelijk aan een normale bewegingsmelder, zodat je langs de bewegingsmelder loopt gaan de lampen vanzelf aan. De Switch Controller zorgt ervoor dat de led lampen na elkaar pas aan gaan. Dit gebeurt zowel als je van benden naar boven loopt, als van boven naar beneden loopt.

Elk led lamp wort apart aangesloten op de Switch Controller. Hierdoor weet de Switch Controller welke verlichting ze aan kunnen schakelen.

© Copyright Renoveerjetrap.nl 2022.

iDeal