“STOP Met Aanklooien."

Start met vakkundig trappen te renoveren en verdien een goed betaalde boterham!

Van Manuel Naaijen
Nederlands nr 1 traprenovatie expert

RE: Trappen renoveren op makkelijke manier!

Beste Vakman,

Als je op deze pagina bent beland, is de kans groot dat jij een eigen traprenovatie bedrijf wilt starten. Je hebt wellicht al wat trappen gerenoveerd, en het resultaat is nog niet wat jij had willen bereiken. De klus duurde langer dan dat je had ingeschat. Het is een stuk lastiger dan dat je had verwacht.

Dit is het probleem: De tips die je gratis vind op het internet, zijn tegenstrijdig, en laten vaak niet het hele proces zien. Waarom? De fabrikanten geven de tips als doel om hun producten te verkopen.

”Maar wat als ik je vertel, dat er een systeem is om trappen strAkken, netter en sneller te renoveren zijn zonder harder te werken”

Graag deel ik met jou mijn verhaal, van collega’s die nu met meer zelfvertrouwen de meest ingewikkelde trappen renoveren voor hun klanten en hier goed voor betaald worden.

Wat ik nu zo mooi vind, dat ze zelf nooit gedacht hadden dit soort klassen te kunnen klaren. Ook voor jou is het mogelijk om vanaf nu de meest uitgebreide opdrachten aan te nemen

TIJDENS DEZE DRIE DAGEN GA JE ZELFSTANDIG AAN DE SLAG OP EEN TRAP

Na de opleiding kan je professioneel traprenovatie aanbieden

Wij klussers/ vakmannen lijken best veel op elkaar…

Wij klussers/vakmannen zijn trots als we een trap hebben gerenoveerd die er strak en perfect is opgeleverd Het is zo tof gevoel, dat je handen kunnen maken wat de
klant voor ogen had, dat ze dankbaar zijn en jou graag goed ervoor willen betalen.

Maar het is jammer als het toch niet lukt zoals je voor ogen had, dat bijvoorbeeld net een iets te grote naad tussen de trapboom en de overzet trede zit. Terwijl je uren heb zitten zwoegen hierop om het netjes te krijgen, daarom durf je eigenlijk niet een goeie prijs te vragen voor je werk en dat is echt balen!

Zelf heb ik vele fouten gemaakt, Het heeft mij veel tijd en geld gekost om dit weer op te lossen. Deze fouten hoef jij vanaf nu niet meer te maken.

Voorkom dat jij de fouten maakt die echt niet nodig zijn!

Zaken waar veel klussers tegen aan loopt:

Wat als jij de trap zo renoveert zoals jouw klant dat precies zou willen?

Stel je voor: De klant vraag jou de trap te renoveren met wangen en led verlichting. En dat jij deze opdracht in 2 maximaal 3 dagen kan uitvoeren? 

Geen gehannes, geen getob, Geen dure fouten. Gewoon in 1 keer goed erin. En niet enkel de volgende trap, maar elke klus die jij vanaf nu aanneem. Dat zou toch geweldig zijn?

Maak kennis met mijn levenswerk

IK weet nog goed mijn eerste trap, en direct maakte ik een grote foute, en verzaagde ik een traptrede.

Snel ging ik opzoek naar een leermeester om mij te helpen deze en andere fouten te voorkomen. Hierbij ontdekte ik de krachten van een meester om het vak van te leren. Tien jaar later ben ikzelf begonnen andere collega’s te helpen om de fouten die wij bijna allemaal maken te voorkomen.

Het vak is inmiddels een stuk uitgebreider geworden en ook in de nieuwste technieken zitten vele valkuilen die voorkomen kunnen worden door het toepassen van de juiste kennis. De afgelopen tien jaar heb ik meer dan 300 collega’s mogen helpen dit mooie vak te leren. Ik heb een programma ontwikkeld waarbij alle facetten voor het renoveren van trappen aan bod komen.

Dit programma help jou de perfecte traprenovatie op te leveren. Voor elke situatie is er wel een stappenplan beschikbaar. Het hoeft vanaf nu niet meer fout te gaan.

Manuel’s Coaching & Training systeem

Dit krijg je:

Meer dan 300 vakmannen gingen jou de afgelopen jaren voor

Zie hun reactie’s:

Frank

Super informatieve cursus .
Dacht dat ik alles al wist na zoveel jaren in de traprenovatie ,maar tegendeel heeft Manuel wel bewezen…
Erg leerzaam , gemoedelijke sfeer, en duidelijke uitleg.

Jorn

Ik zou deze opleiding zeker aanraden. Ik had geen ervaring van klussen maar het is mij toch gelukt om een trap te monteren!

Vincent

Manuel is echt een vakman ! Door zijn handige tips en tricks heb ik er binnen no time een trap in zitten. Echt een aanrader.

Marcel

Ik heb de opleiding vorig jaar in oktober gevolgd. het enthousiasme waarmee Manuel uitleg geeft, laat zien dat hij een enorme ervaring heeft en weet waar hij het overheeft en dit ook goed kan overbrengen. Nu een aantal maanden verder wisselen Manuel en ik nog steeds ervaringen uit over hoe het nu gaat! Hij blijft betrokken en geïnteresseerd in zijn ex cursisten.

Mike

Deze opleiding is echt een aanrader!!
Manuel & zijn vrouw Sylvia zijn geweldige en open mensen.
Manuel is echt een vakman en weet dat ook over te brengen!!
Ik heb veel opgestoken, zowel theoretisch alswel in de praktijk!!

Rudy

Ik heb deze cursus met plezier gevolgd manuel geeft open en eerlijk advies over materiaal en werkwijze. Heb ook 3 dagen heerlijk gegeten. Ik had het me vooral zelf aangeleerd via filmpjes van manuel. Maar omdat je alles aan manuel kan vragen kan ik nu nog meer handige truckjes toepassen.

Maak direct de mooiste traprenovatie’s Met de kennis die jij heb opgedaan.

Met mijn complete opleiding ontvang jij alle kennis en kunde die nodig is om de mooiste trappen te renoveren. je ontvang handvaten die je in elke situatie kan gebruiken. Je keuze voor materiaal kan je vanaf nu goed gaan onderbouwen, waardoor je klanten ook bereid zijn een betere prijs te betalen voor jouw werk.

Nooit meer tobben

Je hoeft nooit meer te zoeken of zelf dingen uit te vinden. Dit scheelt jou niet alleen heel veel tijd, maar ook een hoop
ergernis voor jou en je klant. Ik heb de opleiding zo opgebouwd dat je eenvoudig alle stappen doorloopt om een goede vakman te worden. Alle facetten komen uitvoerig aanbod tijdens de drie daagse opleiding.

Het is dan ook de meeste complete opleiding die er bestaat.

Bonus 1

Als je de opleiding volgt, ontvang je direct toegang tot een zeer uitgebreid training waarin Manuel Naaijen, de traprenovatie specialist van Nederland jou stap voor stap uitleg waar je op moet letten bij het renoveren van je trap.

In deze training vind je ruim 25 video’s met uitleg over het inmeten met de mallen van de bestaande trap, en het overnemen van deze maat op de overzet treden of PVC. Ook komen het monteren van Wangen aan bod en het monteren van stootborden + onderlatten.

Er zijn verschillende video’s die dieper ingaan op het monteren van Led verlichting in je traprenovatie.

Kortom, alleen deze bonus is al ruim honderd euro waard. Hierdoor ontvang je tips, zodat je precies weet welke stappen je moet doorlopen om je trap er netjes in te krijgen.

De training wordt door Manuel Naaijen gegeven, en heeft een zeer ruime ervaring in het renoveren van trappen. Je krijgt dus stap voor stap uitleg van de vakman die zelf duizenden trappen heeft gerenoveerd.

Ter waarde van 197 voor jou nu gratis

Bonus 2

Alligator marketing training

De Alligator Marketing Methode zorgt ervoor dat jij je volgende opdracht met gemak ga binnen halen. Dave een deelnemer van de Alligator Marketing training paste de tips toe die hij had ontvangen, en binnen 3 weken had hij zijn eerste opdracht van € 13.000 voor het renoveren van trappen binnen.  


Deze training ga ook jou helpen om aan opdrachten te komen, stap voor stap wordt uitgelegd hoe jij de beste opdrachten binnen ga halen. 

 

Normale prijs € 997 voor jou nu gratis

Bonus 3

'Tik hem erin' sales training

Voor het renoveren van trappen is een systeem compleet uitgewerkt waardoor jij de mooiste trappen ga renoveren. Maar ook in het binnen halen van de mooiste opdrachten is een beproefd systeem ontwikkeld die al vele succesvolle traprenovatie bedrijven toepassen, ook jij krijgt toegang tot dit systeem, zodat ook jij de mooiste opdrachten ga ontvangen van jou potentiele  klanten

Normale prijs € 997 voor jou nu gratis

Ben je klaar om met TRAPRENOVATIE je geld te verdienen?

Ja! Ik wil deelnemen aan de drie daagse Traprenovatie opleiding

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.