Switch Controller

De nieuwste catchet in de traprenovatie is de Switch Controller van Qliiper. De Switch Controller zorgen ervoor dat de led lampen achter elkaar aan gaan.

Als je vanaf de begaande grond de trap op loopt, zal eerst het onderste led lampje aan gaan. en hierna de tweede trede, en daarna de derde trede enz enz. Loop je van boven naar beneden dan zal het licht in omgekeerde volgorde aan gaan, dan gaat het bovenste lampjes als eerste aan, en de ondersta als laatste.

De Switch Controller zorgt ervoor dat ze achter elkaar aan gaan, je kan wel zelf het tempo instellen, de helderheid van het licht is in te stellen. Bij bestelling van de switch controller ontvang je ook een Nederlandse handleiding. En is perfect door middel van plug and play aan te sluiten op de led lampen van Qlipper.

Met de Switch Controller maak je een echte ware eye catcher van je trap zoals nog niemand die heeft. Uw vakman kunt u alles vertellen over de de mogelijkheden met de Switch Controller en zal deze graag voor u willen aansluiten als u uw trap laat renoveren.

Wil jij als vakman de Switch Controller bestellen ga da naar: 
https://www.renoveerjetrap.nl/product/switch-controller/

Of ga naar de webshop: https://www.renoveerjetrap.nl/webshop/

Aan de slag met traprenovatie?

Schrijf je gratis in

Krijg direct toegang tot handige tips en tricks om jouw eigen trap te renoveren.

Gratis Workshop

Traprenovatie workshop

Wil je zelf je trap gaan renoveren? Of wellicht wil je, je boterham gaan verdienen met het renoveren van trappen. Download dan mijn gratis traprenovatie workshop.

handtekening