“Of je nu wel of niet bekend ben met TRAPRENOVATIE,
We kunnen altijd kort kennis maken!”

Met welke  vraag kan ik jou mee helpen?

Wellicht ben je opzoek naar een goede vakman, of juist een ander traprenovatie systeem, goedkoper, of misschien wel uitgebreider. Of wil je een complete opleiding volgen om het vak te leren. Met mijn ervaring en netwerk in de branche heb ik op praktische elke vraag wel een antwoord. Ik zou het juist mega gaaf vinden als ik iemand tegen zou komen met een vraag waar ik geen raad mee weet, dat zou betekenen dat er nog wat te leren overblijft.

Waarom ik jou sparring partner ben?

Als geen ander ken ik de klappen van de zweep. In 2003 ben ik begonnen met het renoveren van trappen, In die tijd waren maar een stuk of 8 traprenovatie bedrijven in Nederland. In Duitsland bestond het toen al een aantal jaren. Ik heb echt alle ins en outs al gezien, daarom heb ik in 2013 ook de traprenovatie workshop gemaakt, en ben ik in 2017 begonnen met het verzorgen van een complete opleiding. Hierdoor heb ik niet enkel een groot netwerk opgebouwd met vakbekwame monteurs, maar ook vele fabrikanten leren kennen. Daarom heb ik voor elke vraag wel een oplossing.

Waarom ik jou wil helpen?

Ja waarom ook niet? Ik vind het altijd tof om mijn netwerk uit kan breiden. Je weet nooit of er een collega of producent opzoek is naar jou? Vul het formulier hiernaast in, ik zal zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

[gravityform id=”13″ title=”false” description=”false” ajax=”false”]