Traprenovatie Workshop

Ontdek Alle Ins en Outs van traprenovatie

Aan de slag met traprenovatie?

Best vakman.

Wellicht heb je al eens een trap gerenoveerd? OF ben je tegen verschillende uitdagingen aangelopen tijdens een traprenovatie klus? Of wellicht wil je je beroep
maken als traprenovatie monteur?

Dan is deze gratis basis opleiding, een mooie training voor jou, in de basis training ontvang je vele tips en trick die jou helpen, je volgende trap, en netjes en strak in te krijgen.

Naast het renoveren van traptreden en stootborden, bespreken we ook open trappen in deze traprenovatie  workshop, en het bekleden van wangen. Kortom een zeer waardevolle basis training voor jou als vakman die serieus trappen wil gaan renoveren.

Kennis delen is mijn passie

Op het internet kom je veel verschillende adviezen tegen, want moet je beginnen met lijmen van de overzet treden onderaan de trap, of moet je juist van boven naar beneden werken? En waarom deze volgorde.

Deze basis opleiding heb ik in 2013 op de klus, met andere worden tijdens mijn werk als traprenovatie monteur gemaakt, ik ben geen model, die even voor deze klus op de foto komt, of die in een video studio verteld hoe het moet. Nee ik heb een jaren lange ervaring in het renoveren van trappen. heb zelf meer dan duizenden trappen gerenoveerd, ik deel mijn kennis omdat traprenovatie meer is dan mijn passie. 

Naast deze gratis Basis training, heb ik ook een complete traprenovatie training gemaakt, en heb ik zelfs een complete opleiding van enkele dagen waarbij ik alle ins en outs onthuld aan jou als vakman.

Er is dus ontzettend veel te ontdekken over dit mooie vak, want een traprenovatie is meer dan enkel een overzet treden op de bestaande trap monteren.