Heeft u een geschil met een van onze partners?

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er iets niet naar behoren wordt uitgevoerd. Dit is natuurlijk zeer jammer om te ervaren. Helemaal als je er niet uit komt met het bedrijf dat het werk heeft uitgevoerd.

Wij willen uitsluitend samenwerken met de beste traprenovatie monteurs, maar toch kan het onverhoopt gebeuren dat er een situatie is ontstaat waarin je samen niet meer door 1 deur kan. Ook dan willen wij jou graag helpen om deze ongenoegen uit de lucht te halen.

Eerst gaan we kijken wat het probleem is, of waardoor het eventueel ontstaan is. Als we de oorzaak hebben ontdekt, gaan wij kijken wat de beste oplossing is om dit geschil te verhelpen. Kunnen wij dit direct ter plaatse oplossen, dan zullen wij dit zeker niet nalaten. We stellen de monteur in gebreke, en als die het niet wilt oplossen, zoeken wij altijd naar een juiste partner die voor beide partijen een perfecte oplossing zoekt.

Dit hoeft natuurlijk niet altijd te zeggen dat de monteur aan het kortste eind trekt, wij zullen in deze altijd 100 % onafhankelijk naar de situatie kijken. Om een zo eerlijk mogelijk oordeel te vellen van het gevolg en oorzaak, zullen wij altijd een onafhankelijk rapport opstellen. Deze zou, wanneer dat nodig is gebruikt kunnen worden bij eventuele geschillen bij verzekeringen of rechtspraken.

Omdat ook onze tijd kostbaar is en wij kosten moeten maken om dit rapport te schrijven, zullen wij deze kosten a 175 euro altijd door berekenen welke vooraf betaald dienen te worden. Ook het traprenovatie bedrijf kan ons inhuren als er een geschil ontstaat.

[gravityform id=”3″ title=”false” description=”false” ajax=”false”]