zelf je trap renoveren?

volg dan eerst onze unieke 

demonstratie training

Ontvang nu de kneepjes van de vakman

De trainer

Mijn naam is Manuel Naaijen, in deze training neem ik jou als ware mee op de klus. Zelf geef ik al jaren trainingen en opleidingen aan de vakman, maar speciaal voor jou als “Doe Het Zelver” heb ik deze demonstratie training gemaakt. Zodat jij straks het mooiste resultaat gaat krijgen op je eigen trap.

Voor wie is deze training gemaakt?

Natuurlijk ben je als vakman welkom op de Demonstratie training, maar deze training is bedoelt voor de doe het zelver die zelf zijn eigen trap thuis gaat renoveren. Of dit nu je eerste trap is, of als je al wat trappen heb gedaan. Tijdens de demonstratie training zal je handige tips en tricks ontvangen, die voorkomen dat jij dure fouten gaat maken, wat je achteraf veel geld kan gaan kosten. 

Waarom heb ik deze training gemaakt?

Ik heb veel video’s gemaakt ik stuur wat emails naar mensen die mijn online traprenovatie workshop hebben gevolgd, en ontvang dan best wat vragen. 

zoals ik zie dat ze op youtube een trap met High Tec lijmen ipv PU lijm, of ik zie video’s dat ze boven beginnen met lijmen,, zodat je niet over je werk hoeft te lopen.

Omdat het mij veel tijd kost om al deze mailtjes te beantwoorden, heb ik besloten om een training te geven waarbij ik jou als ware meeneemt op de klus, en aan de hand van voorbeelden uitleg waarom ik geen hight tec gebruik of waarom je beter beneden kan beginnen met lijmen ipv boven naar beneden lijmen.

Als jij deze training volgt maak jij gebruik van mijn 20 jaar ervaring, en voorkom je zo dat jij de fouten maakt die ikzelf in het begin van mijn cariere heb gemaakt wat mij veel geld heeft gekost.
Wat ga je leren tijden deze Demonstratie training?

In een groep van ongeveer 10 personen laat ik zien hoe je een trap het beste kunt renoveren. Ik geef antwoord op elke vraag, en zal de volgende onderdelen behandelen in de deze training

Dit is een andere soort training dan de Basis training of de 3 daagse Expert training, daar gaat de vakman zelf aan de slag, die trainingen zijn echt bedoelt voor de heren die er echt hun vak van willen maken, die er een boterham mee willen gaan verdienen.

Het is natuurlijk mogelijk om eerst deze demonstratie training te volgen, om daarna een keuze te maken voor een Bais of een Expert training. Ook hierover kan je alles vragen tijdens deze training.

Ben je verplicht om na deze demonstratie training, de traprenovatie pakket bij Renoveerjetrap.nl te bestellen?

Het doel van deze demonstatie training is om jou binnen enkele uren veel kennis te geven zodat jij in staat bent om je eigen trap te renoveren. De kosten van deze training zou normaal 97 euro (exclusief BTW) moeten zijn. 

Maar omdat ik ervan uit gaat dat je na het volgen van deze training wellicht je traprenovatie pakket via onze webshop gaat bestellen. Kan ik de training tegen zeer gereduceerde prijs aanbieden. 

Je bent niet verplicht om de trap via Renoveerjetrap.nl te bestellen.

Mijn persoonlijke kernwaarde voor elke trap.

Als je een trap gaat renoveren moet hij wel aan de volgende minimale eisen voldoen. 

Het klinkt zo logische maar helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend, dat blijkt ook wel dat er nog altijd hele slechte en in mijn ogen zelfs gevaarlijke overzet tredes worden verkocht. In mijn Demonstratie training, zal ik jou ook mijn ervaringen over trappen delen die niet aan deze kernvoorwaarden voldoen. Zodat jij niet de fouten maakt die vele anderen die niet mijn trainingen volgen vaak wel maken. 

Waarom vraag ik een bijdrage voor deze training?

Natuurlijk had ik deze training ook gratis kunnen geven. Uit ervaring heb ik geleerd dat we dan ook de minder gemotiveerde mensen aantrekken, door een kleine blokkade (investering)erin te bouwen, krijgen wij enkel de serieuze doe het zelver die echt aan de slag willen met hun eigen trap.

Daarnaast reserveer ik ook mijn tijd, en materialen om jou op weg te helpen het mooiste resultaat te krijgen voor jouw eigen trap. Advies die je nergens anders zal krijgen, geen enkel webshop, of bouwmarkt zal jou dit advies geven. 

Wat ga je misse als je deze demonstratie training niet ga volgen?

Je loopt geen enkel risico als je deze demonstratie training ga volgen, je bent hooguit je tijd en de kleine investering van slecht 24,95 kwijt. Maar je krijgt er wel heel kennis voor terug. Kennis wat ervoor zorgt dat jouw trap net even wat netter en strakker erin komt te zitten. Je ontvang namelijk de uitgelezen kans om al je vragen te stellen, maar let op, ook de vragen van andere deelnemers zullen jou op weg helpen met je eigen trap. En die interactie zal je nergens terug gaan vinden. Wacht niet te lang want vol is vol.


Ik wil het nog aantrekkelijker maken voor jou

speciaal voor de deelnemers van de Demonstratie training, heb ik drie geweldige bonussen gemaakt, welke het tienvoudige waard is van de investering in deze dag. Ik kan er helaas nog niet te veel over zeggen, omdat deze bonussen echt exclusief is voor de deelnemers van de Demonstratie training.

Deze bonussen met een minimale waarde van 250 euro ontvang je in waarde cheqeu’s. Het zijn geen video’s of iets dergelijks het zijn echt tastbare producten welke normaal met harde munt betaald worden, word voor jou nu helemaal gratis 🙂  Benieuwd wat het is? kom naar de demonstratie training.

Jouw investering

Normaal geven wij in ons Stair Education Centre trainingen voor de vakman. Deze vakman betaald zomaar 2.000 euro voor een expert training of bijna 500 euro voor een Basis training. Maar deze bedragen zal ik niet aan jou gaan vragen.

IK heb besloten om zelfs geen kostprijs van 97 euro voor een Demonstratie training aan jou te vragen. Nee ik heb besloten om de kosten voor jou zo laag mogelijk te houden, en zal de investering slechts 24,95 zijn.

Zo houden we het voor iedereen toegankelijk die serieus bezig is zijn eigen trap te renoveren

Normaal 97 euro

Nu voor slechts 24,95 euro

Veel gestelde vragen

Waar wordt de training gegeven?

Moet je een vakman zijn om deze training te volgen?

Moet ik zelf gereedschap meenemen?

Kan ik hierna zelfstandig een trap renoveren?

Wat leer ik allemaal tijdens de demonstratie training

Kan ik hierna een vervolg training volgen

Kan ik hierna een traprenovatie systeem bij Renoveerjetrap.nl bestellen?

Wat als ik ergens anders mijn traprenovatie al heb gekocht?