Wil jij de fijne kneepjes van het vak leren?

Dan hebben wij éénmalig een geweldige introductie actie voor jou. Deze actie zal hierna nooit meer terug komen. Profiteer er daarom nu direct van.

Wil jij professioneel trappen gaan renoveren?

Dan kan je natuurlijk onze gratis traprenovatie workshop volgen. Of wat gratis YouTube video’s bekijken en dan zelf gaan proberen.  Dit zal jou geen echte vakman maken. Je kan namelijk geen vragen stellen en je zal ook geen feedback krijgen van een ervaren vakman.

Daarom hebben wij in 2017 onze complete traprenovatie opleiding opgericht en bieden een 3 daagse opleiding waarbij je alle facetten van het traprenovatie vak gaat leren.  Zowel technisch, als commercieel komt uitvoerig aanbod tijdens deze drie daagse opleiding.

De feedback die wij vaak kregen, was dat veel monteurs niet drie dagen vrij konden krijgen, en dat ze dingen leerde zoals de commerciële gedeelte waar ze geen behoefte aan hebben. Ook de investering van bijna 1.997 euro vonden veel ondernemers te hoog.

Daarom hebben wij besloten om een nieuwe basis training aan te gaan bieden. En dit is wellicht de kans voor jou om het vak van een echte vakman te gaan leren.

De trainer

De training wordt gegeven door Manuel Naaijen, Manuel heeft het grootste YouTube kanaal met meer dan 1.500 abonnees. Schrijft column in vakbladen als “Vloeren Business Magazine” en geeft sinds 2017 trainingen aan professionals. 

Maar natuurlijk renoveert Manuel zelf ook nog trappen, hij is een echte vak idioot met meer dan 20 jaar ervaring in de traprenovatie. Heeft naast enkel hulpmiddelen om het vak eenvoudiger te maken, ook een uitvinding gemaakt voor exclusieve traprenovatie’s.

 

Want wat houd deze basis training in?

Je gaat zelf aan de slag op een trap, het is dus geen kijk training, je gaat zelf met overzet tredes een trap renoveren. en krijgt direct feedback van de vakman.  We starten smorgens om 9.00 uur en zullen rond 16.00 uur stoppen.

Wat zijn de onderdelen die we gaan aanpakken:

Natuurlijk komt het monteren van Led Verlichting uitvoerig aan bod. En kan je al je vragen stellen die je heb over het renoveren van traprenovatie.

Je gaat zelf aan de slag op een trap.

Er zal dan ook geen betere trainer zijn om dit mooie vak van te leren.

Dit is wat enkele deelnemers zeggen over de opleiding die Manuel heeft gegeven.

Waartoe ben jij in staat na de opleiding?

Na de opleiding ben jij zeker in staat om zelfstandig een trap te renoveren, je kan zelfs je eigen traprenovatie bedrijf gaan opzetten, en goede omzetten draaien om een meer dan een mooi jaar salaris te verdienen.  

Je krijgt een inkoop kanaal waar je goedkoop producten kan bestellen, en je ontvang nog vele tips en trick. Zodat jij van je traprenovatie bedrijf een groot succes kan maken. 

Maar waarom nu een 1 daagse basis training ipv een 3 daagse opleiding

Natuurlijk kan je de drie daagse opleiding komen volgen, maar we hebben de hoofdzaken uit de 3 daagse opleiding gehaald, en dit in een 1 daagse opleiding gestopt, zaken zoals een wang bekleden bij een open trap komt zelden voor. Of een Baluster bekleden. Omdat we nu enkel de belangrijkste zaken aanpakken lukt het ons om de training in 1 dag te geven.

Jouw investering

Natuurlijk wil je weten wat jouw investering is voor deze complete basis training,  Deze training zouden we eenvoudig voor 397 euro kunnen aanbieden, want de waarde die jij ontvang tijdens deze dag, is minimaal het dubbele waard. Daarnaast ga je dit bedrag met je eerste klus al direct terug verdienen.

Na het volgen van deze training ben je in staat om de mooiste trappen te renoveren, en er een leuke boterham mee te verdienen, daarom is de waarde van deze training meer dan 999 euro.

Maar wij willen deze training echt voor iedereen toegankelijk maken. Daarom hebben we besloten om de training tegen kostprijs van 397 euro (exclusief BTW) aan te bieden, inclusief alle bonussen!

Totale waarde: € 999

Nu voor maar 397 euro