Speciaal aanbod

Opleiding Traprenovatie

Ik weet nog goed dat ik bij Christ thuis kwam, Christ was een zeer ervaren timmerman, Christ had achter zijn huis een complete werk plaatst met de mooiste machines. Christ was een beetje klaar met het timmervak, en wilde iets anders leren. Ook de opdrachten vielen een beetje tegen. Christ zat al een poosje thuis zonder enig vooruitzicht op werk.

Na een uurtje met Christ te praten over de mogelijkheden die ik hem kon bieden als hij trappen zou gaan renoveren. Natuurlijk was Christ een beetje huiverig, maar hij besloot de gok te wagen, hij kocht een verkoop koffer met allemaal seples met voorbeelden van mogelijkheden waarmee je een trap kon renoveren. Ik maakte Christ wegwijs in het vinden van klanten, en hielp hem met montage instructies. Christ was een echte vakman, hij had al snel door hoe je een trap netjes kon renoveren.

Nog geen half jaar later had ik weer contact met Christ, Christ had ondertussen een volle agende, een dochter die voor hem ging verkopen, en een freelanche monteur voor de extra opdrachten. Kortom het was de beste keuze die Christ ooit heeft kunnen maken, om te stoppen met zijn timmer bedrijf en fulltime trappen te gaan renoveren.

Naast mijn ervaring met Christ heb ik nog veel meer geweldige voorbeelden van ondernemers die ik heb mogen helpen om hun traprenovatie bedrijf op te zetten. Dat is iets wat ik het mooiste vind om te doen. Ook jou zou ik hierbij heel graag willen helpen.

Droom jij van een eigen traprenovatie bedrijf?

Natuurlijk moet je weten waar je over praat, en moet je weten welke producten er zijn, en hoe je een traprenovatie moet aanpakken. Daarom heb ik een opleidingscentrum opgericht, waarbij je binnen 3 dagen alle facetten van de traprenovatie aan bod komen.

Zo gaan we een open trap dicht zetten, we gaan wangen (zijkanten) van de trap inmeten, zagen en monteren. We gaan verschillende trapspinnen testen, om te zien welke we het beste kunnen gebruiken om een overzet treden in te meten. Ook gaan we een open trap rondom bekleden, en gaan we LED verlichting met elkaar bespreken.

 

Kortom na deze drie dagen ben jij in staat om zelfstandig een complete trap te renoveren.

De investering voor deze complete opleiding is slechts 1.247 euro exclusief BTW.

Bonus #1

Een complete verkoop training, want welke prijzen kan je vragen voor een traprenovatie? hoe bereken je een complete opdracht zoals met wangen en led verlichting, en hoe zorg je ervoor dat de klant dik te vrede is met de prijs die je vraagt voor de opdracht. Tijdens deze bonus verkoop training tijdens deze drie dagen zal je zien hoe eenvoudig dit allemaal kan gaan.

Bonus #2

Ik laat je stap voor stap zien hoe ik mijn klanten binnenhaalt via het internet.

Ook gaan we kijken hoe we het beste Facebook kunnen inzetten, hoe je snel bovenaan komt in Google en wat je kan doen om je te gaan onderscheiden van de rest in de branche.

Bonus #3

Je ontvang een lijst met alle merken en fabrikanten.

Plus adressen waar jij goedkoop traprenovatie producten kan inkopen.

 

Wanneer is deze opleiding

Deze opleiding is op maandag 23 augustus, dinsdag 24 augustus en woensdag 26 augustus.

Besluit jij om deze opleiding te komen volgen? Dan heb ik voor jou nog een mega bonus, jij ontvang van mij via een partner waar ik mee samenwerk 20 offerte aanvragen van potentiele klanten helemaal gratis.

Op deze manier zal kan je direct je eerste opdracht binnen halen, om een kick start te gaan maken met je eigen bedrijf.

Meld je nu aan.

Ben je klaar om met TRAPRENOVATIE je geld te verdienen?

Ja! Ik wil deelnemen aan de drie daagse Traprenovatie opleiding

Deelname formulier

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Aanmelding Opleiding aanbod Augustus

Deelname: 23, 24 en 25 Augustus 2021

De investering voor de training is slechts € 1.247 (Excl. BTW). U gaat met deze deelname akkoord met een aanbetaling van € 247 (excl. BTW) binnen 7 dagen. Het restant bedrag van € 1.000 + resterend BTW moet uiterst 2 dagen voor aanvang van de training zijn voldaan.

Let op: de inschrijving is pas voltooid zodra wij de aanbetaling hebben ontvangen. Je wordt zo dadelijk doorgestuurd naar de afrekenpagina om de aanbetaling te voldoen.

Traprenovatie Opleiding

Wil je zelf trappen gaan renoveren en jouw boterham hieraan verdienen?

Volg dan deze zeer complete training!