Nu heb je een traprenovatie bedrijf, echter hoe kom je aan klanten?

Vaak zijn wij met ons vak bezig, en vergeten we belangrijke zaken als sales en Marketing, als vakman maken kunnen wij wel eens denken “Als ik goed in mijn vak bent komen de klanten vanzelf”  Als dat toch eens waar was dan waren alle marketing en advertentiebureaus overbodig.

Het persoonlijke verhaal van Manuel zelf. “Al jaren was ik druk bezig met het renoveren van trappen, en ik dacht als ik maar de goedkoopste bent, dan mis ik in ieder nooit een klant door mijn te hoge prijs.” Met als gevolg dat ik kei hard werkte maar einde van de maand geld te kort kwam om mijn rekeningen van te betalen. Ook had ik niet door dat ik aan alle kanten werd ingehaald door de vele collega’s die inmiddels hun toetrede tot het vak hadden gemaakt. Ik was allang niet meer één van de weinigen in de branche ik was inmiddels een van de vele traprenovatie bedrijven geworden in de branche.

Per toeval kwam ik (ergens in 2009) op een marketing seminar van Eelco de boer, en daar kreeg ik mijn eerste echte eye opener. dat een business runnen meer is dan druk bezig zijn met je vak. het is 33 % de tijd druk bezig zijn met je vak, de andere 33% moet je druk zijn met het verkopen van je diensten of product, en de andere 33% van je tijd en energie moet je besteden aan je marketing.

Na het volgen van dit seminar ben ik er nog veel meer gaan bezoeken ook van andere marketeers. Veel technieken die ik heb geleerd ben ik gaan toepassen, met de een had ik meer succes dan met de ander. Vele technieken ben ik gaan delen op de drie daagse opleiding.

Zo kreeg Dave een tip, uit de Aligator Marketing Methode, die hij toepaste, en binnen 3 weken haalde Dave een opdracht van ruim 13.000 euro binnen voor het renoveren van trappen. Maar daar bleeft het niet bij. Binnen 5 weken had hij meer dan drie opdrachten binnen gehaald. Door de technieken toe te passen die hij had geleerd.

De Aligatro Marketing Methode is meer dan een advertentie plaatsen en hopen dat daar iets uit komt, het is bouwen aan je bedrijf zodat het op termijn meer klanten gaat opleveren. Je ontvang inzichten die jou gaan helpen om er van jouw bedrijf een groot succes te maken.

De Aligator Marketing Methode is puur voor de ondernemer of die een onderneming willen starten en bereid zijn hier een succes van te maken.

De complete Aligator Marketing Methode is nu slechts 997 euro Exclusief BTW.