Zelf je trap renoveren was nog nooit zo eenvoudig als nu
Traprenovatie met Reno Steps

Met de PVC overzet treden van Reno Steps ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit

Je trap krijgt een frisse loog and feels met de overzet trede van Reno Steps. Reno Steps is geluiddempend en zeer slijtvast, onderhoudsarm en kras en stoot bestendigd. Reno Steps wordt gekenmerkt door de hoge structuur die goed voelbaar is. Dit zorgt voor een zeer hoge antislip effect.

Reno Steps tredes is verkrijgbaar in 6 unieke hout decors en 2 beton decors. De stopborden zijn verkrijgbaar in 6 unieke hout decors, 2 beton decors en wit.

Van Manuel Naaijen
Traprenovatie specialist sinds 2003

de afgelopen 20 jaar heb ik vele trappen gerenoveerd voor Particulieren en bedrijven. Meestal wordt hier laminaat overzet tredes voor gebruikt. Maar in de woonkamers wordt de laatste jaren juist meer PVC toegepast dan laminaat.

Tot voor kort was er voor de trap nog geen hoogwaardige overzet trede met een PVC toplaag die betaalbaar was. Daarom ben ik opzoek gegaan naar mooie designs en een productent die dit voor mij kon maken, en zo is Reno Steps ontstaan.

Reno Steps lever ik zowel aan particulieren die zelf hun trap willen renoveren als aan traprenovatie bedrijven die voor hun klanten het beste willen tegen een betaalbare oplossing

Hier loop je vaak tegenaan als je andere trapdelen besteld
Voordelen van Reno Steps

Het grootste voordeel van een Reno Steps trede is misschien wel?

Ik heb gemerkt dat veel overzet tredes niet passen, het zijn bijvoorbeeld enkele tredes zoals wij dit in ons vak nomen. Hierdoor lukt het niet om diepe tredes welke in de bocht zitten niet uit een stuk geplaatst kunnen worden. Je gaat hier vaak consessies doen, en met lelijke naden werken. Met Reno Steps is dit niet nodig. de overzet tredes zijn dubbele tredes van 60 cm. diep. Het grootste voordeel is dat je hier twee tredes uit haal, en elke diepte kan uit 1 paneel gehaald worden, zodat je niet met lelijke naden gaat werken.

Ook in de lengte zijn veel tredes niet lang genoeg, daarom heb ik mijn Reno Steps trede op 140 cm. laten maken, zodat hij ook kwa breedte op elke trede past. Ik werk met 1 maat zodat je niet vooraf moet meten, en twijfels zal hebben over de maatvoering van je trap. de Reno Steps overzet trede past op elke trap

De neus van de Reno Steps overzet trede is 64 mm. hoog, terwijl de bestaande traptrede slechts 38 mm. hoog is. waardoor het mogelijk is om onder elke trede een onderlat te plaatsen indien je dit zou willen. Het is niet perse nodig om een onderlat te plaatsen, voor het eindresultaat is het wel mooier.

Nog een groot voordeel van Reno Steps is de goed voelbare structuur op de toplaag. dit geeft niet enkel een mooie uitstraling, het geeft ook een heel veilig gevoel. het zorgt ervoor dat je niet uit zal glijden op de trap. Iets wat je natuurlijk ooit zou willen.

Manuel Naaijen

RENO STEPS OVERZET TREDE PAST OP IEDERE TRAP

Past op een steek trap
Past op een trap met 1 draai
Past op een trap met twee draaien
Voor zowe open als dichte trappen

Er zijn al vele klanten jou voor gegaan

Overzet tredes zijn tredes die je over je bestaande trap plaatst. je hoeft dus niet te hakken en
breken om een mooie nieuwe trap te krijgen. Een overzet trede bestaat uit een drager MDF laag,
en een toplaag deze is van PVC

De toplaag van Reno Steps zijn extra stroef door de voelbaren reliëf die in de toplaag van de trede
zit, hierdoor zijn antislip strippen niet meer nodig.

Een paneel is 140 x 60 cm. hieruit haal je 2 grote tredes. Voor een trap van bijvoorbeeld 12 tredes
heb je 6 panelen nodig.

Het is zeker mogelijk om stootborden te bestellen bij je Reno Steps traptrede. Van elke kleur
overzet trede is er ook een stootbord leverbaar. maar je kan ook kiezen voor witte stootborden.

Reno Steps overzet tredes laat zich prima combineren met led verlichting. tijdens het afrekenen
kan je kiezen voor led verlichting op je trap. zo maak je je trap nog veiliger en sfeervoller. Je kan
voor verschillende bedieningen kiezen, zoals afstandsbediening, of bewegingsmelders.

Zelf je trap renoveren is heel goed te doen, zeker na het volgen van de complete traprenovatie
training waarin alles stap voor stap wordt uitgelegd. Maar zie je het dan alsnog niet zitten om zelf
je trap te renoveren? Renoveerjetrap.nl heeft een team van opgeleiden en vakbekwame monteurs
die gewent zijn te werken met Reno Steps. Bij het afrekenen kan je ervoor kiezen om je trap
dooreen vakman van renoveerjetrap.nl te laten renoveren.

Op een Reno Steps traprenovatie zit standaard 10 jaar fabriek garantie.

Reno Steps traptrede zijn onderhoudsarm, dit betekend dat u de tredes niet hoeft te schuren en
opnieuw te schilderen, enkel schoonmaken met een goede PVC reiniger.

Het is zeker mogelijk om ook de open trappen te bekleden met het Reno Steps overzet tredes. de
onderzijde is nog niet mogelijk, maar je kan er ook voor kiezen om de open trap zelf dicht te
zetten. Hiervoor hebben wij een pakket ontwikkeld die je kan toevoegen aan je winkel wagen.

Trappen die gerenoveerd zijn met Reno Steps traprenovatie

Bij bestelling van je Reno Steps Traprenovatie systeem ontvang je verschillende bonussen die je enkel via deze pagina ga ontvangen.

Bonus 1

Een complete online
traprenovatie montage training
t.w.v. 197 euro.

Manuel heeft verschillende traprenovatie trainingen gemaakt, waaronder de zeer uitgebreide en waardevolle traprenovatie training met meer dan 25 video’s. Deze training help jou stap voor stap je Reno Steps traprenovatie vakkundig te renoveren. Elke stap voor apart in een video uitgelegd zodat je het strakste resultaat mag verwachten als jij straks klaar ben met jouw Reno Steps Traprenovatie systeem.

Bonus 2

Goed Gereedschap is het halve werk.

Sommige klussen vraagt om speciaal gereedschap.Ook bij het renoveren van een trap heb je gereedschappen die enkel voor een traprenovatie gebruikt worden Zoals bijvoorbeeld een trapspin. Een trapspin is een handig stukje gereedschap als je een trap gaat renoveren. Met de trapspin neem je de maat van de bestaande trede op, om deze vervolgens op de overzet trede over te nemen. Echter ken een trapspin ook wat nadelen. 

Daarom gebruiken vele vakmanen de trapmallen, het werkt niet alleen een stuk eenvoudiger, maar ook veel nauwkeuriger, en een stuk efficiënter.  

Niet enkel de trapmallen is een onmisbaar hulpmiddel bij het renoveren van jouw trap, ook de intensief reiniger als je bijvoorbeeld lijm of andere materialen most tijdens het klussen op de trap. Een beetje vakman zal nooit een trap renoveren zonder een intensief reiniger bij de hand te hebben, want zelf de beste vakman weet een ongelukje zit in een klein hoekje.

Wil jij je traprenovatie tot in de puntjes uitvoeren? Dan monteer je een onderlat onder leke trede, deze meet je sneller en handiger op met de onderlat meter. In de complete traprenovatie training wordt stap voor stap uitgelegd hoe je het best de onderlat kan meten en monteren.

Wil je eerst de stootbord eerst passen voordat je hem gaat lijmen, dan kom je er vaak achter dat je hem niet eenvoudig uit zijn postie haalt, daarom gebruiken wij een zuignap om de stootborden te verwijderen.

Wil jij je traprenovatie goed uitvoeren dan is een RenoBox onmisbaar tijdens jouw klus. Bestel nu de Reno Steps traprenovatie pakket en ontvang de RenoBoxt.w.v.  helemaal gratis

:

100 Trapmallen
Kitstrijkers | 2 Delig
Aceton
Melamine Spons Voor Intensief Reinigen
Schuifmaat Voor Onderlatten In Te Meten
Zuignap Voor Lastige Stootborden En Tredens
1 Reinigingsmiddel Twv 14,95
Gratis Renostift Twv 4,95
Gratis Montagetape Twv 1,95

Normale prijs € 37,- Voor jou nu gratis

Bonus 3

Flex LED verlichting t.w.v. 9 euro per paneel

Trapverlichting zorg niet enkel voor sfeer in de ruimte van de trap, maar zorgt ook voor extra veiligheid op de traptrede bij het lopen van de trap.

Bonus 4

Maak kans op gratis montage t.w.v. 800 euro

Uit alle bestellingen wordt 1 winnaar getrokken. Deze winnaar wint de compleet verzorgde montage voor zijn trap. Uitgevoerd door Manuel Naaijen zelf. Manuel heeft meer dan 20 jaar ervaring in het renoveren van trappen. Heeft verschillende trainingen ontwikkeld voor particulieren en voor de vakman, Manuel verzorgt een complete opleiding, en is uitvinder van het gepatenteerde Styna profiel. Manuel is een echte vakidioot die niet zomaar elke trap komt
renoveren.

Alles wat je krijgt in Het complete renovatie pakket

Totale waarde aan bonussen 245 euro
Normaal kost een paneel voor twee traptrede 149 euro. Nu tijdens de actie is dit paneel slechts 99 euro.
Wat kost een traprenovatie van Reno Steps?

De panelen van Reno Steps zijn 140 x 60 cm. hieruit haal je twee traptrede Voor een trap van bijvoorbeeld 12 tredes heb je genoeg aan 6 panelen van 140 x 60 cm.

Gemiddeld kost een traprenovatie vanaf 200 euro per trede. Maar Reno Steps heeft veel dure kosten geëlimineerd zoals een opdringerige verkoper bij je thuis, of een dure showroom, deze kosten worden dan ook niet doorberekend.

Een Paneel van 140 x 60 cm. is normaal slechts 149 euro per stuk. Tijdens onze actie is hij slechts 99 euro per paneel. Deze prijs en bonussen kom je nergens anders tegen op het internet.

Bestel daarom nu jouw Reno Steps traprenovatie pakket, inclusief alle bonussen, en maak kans op een gratis renovatie door Manuel Naaijen.

Andere tredes zijn minder breed en minder diep, waardoor je vaak met naden moet gaan werken, dit is met het Reno Steps niet het geval, de panelen zijn zo gemaakt dat ze “praktische” op elke trap trede passen.