Ontdek alles over traprenovatie

Traprenovatie Opleiding

Wat gaan we leren tijdens deze drie dagen?

Tijdens deze drie dagen ga je zelfstandig aan de slag op een trap.

Na een korte uitleg van de trainer ga je de stof in de praktijk brengen. Waar nodig zal je bijgestuurd worden door de trainer. 

De trap is zo gemaakt dat hij extra obstakels heeft die je in de praktijk ook tegen komt, dit is bewust gedaan, zodat je straks in de praktijk niet voor verrassingen komt te staan. Je gaat naast het renoveren van de trap met overzet treden ook de wangen bekleden, bij zowel een dichte trap als een open trap. 

Ook ga je de open trap rondom bekleden. Natuurlijk komt het onderdeel Led verlichting ook uitvoerig aan bod tijdens deze drie dagen.

Dag 1

Op de eerste dag, gaan we kort kijken naar de inkoop en verkoop prijzen van de traprenovatie’s hierna gaan we snel aan de slag om de trap te renoveren, we beginnen met het dicht zetten van een open trap, hierna gaan we de wangen bekleden, en gaan we de overzet treden inmeten, uitzagen en monteren.

Dag 2

Op de tweede dag laat de trainer zien, hoe hij al die jaren aan zijn klanten is gekomen, en hoe ook jij een constante stroom van nieuwe klanten kan krijgen. hierna gaan we weer verder met de trap waar je op dag 1 ben gebleven. we gaan de stootborden monteren, en de onderlatten, iets wat nog niet vee bedrijven meenemen in hun renovatie, ook komt de tweede dag led verlichting aan bod. aan het eind van de dag, gaan we een begin maken met het plaatsen van de wangen bij een open trap.

Dag 3

Op de derde dag gaan we verder met de wangen bij een open trap, ook gaan we de kapjes op de wangen monteren, en gaan we de verschillende manieren bespreken voor het renoveren van een open trap.

Als je al deze stappen goed heb doorlopen ontvang je een certificaat van deelnemen.

Wat kan je bereiken na deze opleiding?

Natuurlijk is je eigen inzet van het aller grootste belang voor het succes, maar je kan een vaste baan zoeken in loondienst, je kan als ZZP’er aan de slag bij verschillende gerenommeerde traprenovatie bedrijven, of je kan je eigen traprenovatie bedrijf opzetten. 

Welke keuze je ook maakt, de trainer zal je helpen een stappen plan te maken, zodat jouw dromen uit zullen komen, met het renoveren van trappen voor jouw klanten. Er is immers meer dan voldoende vraag naar goed opgeleid traprenovatie monteurs. Er zijn verschillende mogelijkheden om jou bedrijf te laten groeien in de traprenovatie branche, voor elke uitdaging is er een beproefde oplossing, jouw trainer kan jou hier alles over vertellen.

TIJDENS DEZE DRIE DAGEN GA JE ZELFSTANDIG AAN DE SLAG OP EEN TRAP

Na de opleiding kan je professioneel traprenovatie aanbieden

Wie geeft deze training?

Deze training wordt door Manuel Naaijen gegeven, Manuel renoveert al sinds 2003 zelf trappen, heeft al duizenden trappen gerenoveerd, en kan de klappen van de zweep. 

Manuel heeft zelf de trappen verkocht, en weet als geen ander wat het inhoud om zelfstandig een traprenovatie bedrijf te runnen. Traprenovatie is meer dan Manuel zijn passie. 

Naast het verzorgen van de opleiding wordt Manuel regelmatig geïnterviewd door de vakbladen, is hij vaste columnist voor het Vloeren Business Magazine. Misschien ken je Manuel van zijn YouTube kanaal?

Wat andere deelnemers zeggen

Frank

Super informatieve cursus .
Dacht dat ik alles al wist na zoveel jaren in de traprenovatie ,maar tegendeel heeft Manuel wel bewezen…
Erg leerzaam , gemoedelijke sfeer, en duidelijke uitleg.

Jorn

Ik zou deze opleiding zeker aanraden. Ik had geen ervaring van klussen maar het is mij toch gelukt om een trap te monteren!

Vincent

Manuel is echt een vakman ! Door zijn handige tips en tricks heb ik er binnen no time een trap in zitten. Echt een aanrader.

Marcel

Ik heb de opleiding vorig jaar in oktober gevolgd. het enthousiasme waarmee Manuel uitleg geeft, laat zien dat hij een enorme ervaring heeft en weet waar hij het overheeft en dit ook goed kan overbrengen. Nu een aantal maanden verder wisselen Manuel en ik nog steeds ervaringen uit over hoe het nu gaat! Hij blijft betrokken en geïnteresseerd in zijn ex cursisten.

Mike

Deze opleiding is echt een aanrader!!
Manuel & zijn vrouw Sylvia zijn geweldige en open mensen.
Manuel is echt een vakman en weet dat ook over te brengen!!
Ik heb veel opgestoken, zowel theoretisch alswel in de praktijk!!

Rudy

Ik heb deze cursus met plezier gevolgd manuel geeft open en eerlijk advies over materiaal en werkwijze. Heb ook 3 dagen heerlijk gegeten. Ik had het me vooral zelf aangeleerd via filmpjes van manuel. Maar omdat je alles aan manuel kan vragen kan ik nu nog meer handige truckjes toepassen.

Ben je klaar om met TRAPRENOVATIE je geld te verdienen?

Ja! Ik wil deelnemen aan de drie daagse Traprenovatie opleiding

Informatie aanvragen

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Interesse Opleiding

Wat andere deelnemers zeggen

Pascal

Vorig jaar Januari eigen bedrijf begonnen en in contact met Manuel gekomen waarbij er gelijk een klik was. Opleiding gevolgd wat zeer leerzaam was en waar ik iedere dag bepaalde technieken toe pas wat ik eerder niet deed. Uiteindelijk moet je het zelf doen maar de opleiding van Manuel helpt enorm.

Henk

Heb ook de cursus traprenovatie bij Manuel gehad en ontzettend veel geleerd
Ben al 37 jaar werkzaam als stoffeerder en weet dus echt wel hoe je een trap moet bekleden met wat voor bedekking dan ook
Maar Manuel wist me toch voor enorm veel voorkomende valkuilen te behoeden
Hij heeft denk ik alles al meegemaakt op traprenovatie gebied en heeft overal een antwoord op. Het is ook nog eens een echt toffe gast zonder kapsones
Kort gezegd een echte aanrader deze cursus 👍

Frank

De afgelopen jaren een aantal trappen gerenoveerd, echter met de bouwmarktkwaliteit materiaal. Eind vorig jaar aan deze opleiding deelgenomen, naar aanleiding van een prettig mail contact met Manuel. Nu, een aantal maanden later, een eigen bedrijf in traprenovatie. Trappen met A-kwaliteit materiaal en veel werk in het vooruitzicht. Tot op de dag van vandaag goed contact met Manuel over de “ikloophiertegenaan” dingetjes tijdens of voorafgaande een klus. Al met al zeker een aanrader!

Yasar

Super toffe gast die ze werk met veel respect en passie doet als je bij manuel langs bent geweest bestaat er geen andere kans dan dat je een perfecte vakman wordt dit is super tof zeker een aanrader voor iedereen

Roy

Ik heb deze workshop gevolgd. Ontzettend leuke en leerzame 3 dagen gehad. Een echte vakman die heel gedreven is om te zorgen dat je een goede monteur en verkoper wordt. Ook na deze dagen blijft hij je begeleiden. Een aanrader als je het vak wil leren.

George

Leerzame goed doordachte cursus van een hele enthousiaste Manuel. Manuel heeft veel kennis en houd dit niet voor zichzelf. Ook na de cursus is hij benaderbaar voor advies. Alles is goed georganiseerd, zo ook de geweldige lunches van Silvia.

Traprenovatie Opleiding

Wil je zelf trappen gaan renoveren en jouw boterham hieraan verdienen?

Volg dan deze zeer complete training!