gratis workshop traprenovatie
Bedankt voor jouw aanmelding
Je ontvangt de informatie om in te loggen via de email

Speciale aanbieding:
Je heb zojuist een gratis traprenovatie workshop ontvangen. Hierin neem ik jou mee op de klus, en laat ik jou stap voor stap zien. Hoe ik een gesloten trap renoveert, een open trap renoveert. En ook de wangen bekleed met overzet paneel.
Deze workshop heb ik in 2013 gemaakt, maar ik kan jou wel verzekeren dat ik in deze tijd niet stil heb gezeten, ook ik heb ontzettend veel meegemaakt en hierdoor ook heel veel geleerd, zo maak ik tegenwoordig geen gebruik meer van een trapspin.
Een trapspin, was jarenlang “HET” gereedschap van de traprenovatie monteur. Hiermee meet ik de bestaande traptrede op, en neem vervolgens de trapspin mee naar buiten waar ik de overzet treden op maat zaag. Ik heb menig keer tijdens het lopen vanaf de trap naar buiten waar de overzet trede ligt, de trapspin tegen een deurpost gestoten, met als gevolg dat de maat niet meer nauwkeurig was die ik op mijn overzet trede zetten, met als gevolg dat na het zagen de overzet treden niet meer op de trede paste waar deze overzet trede op gemonteerd moest worden, met als gevolg dat ik niets meer had aan deze overzet treden, en ik weer opnieuw de bestaande trap kon inmeten en zagen.
Dit heeft mij best wat tijd en geld gekost.

Ook het werken met een trapspin blijkt een tijdrovend klus te zijn. Dit komt omdat je per trede uitmalt, en vervolgens gaat zagen, je heb 1 trede gemald en zaagt 1 trede, je loopt van de trap die gerenoveerd moet worden, naar de overzet trede die meestal buiten ligt. En bij een trap met 13 trede loop je 13 keer heen en weer. Nu ga je geen wedstrijd maken om als snelste de trap te renoveren, maar je wil natuurlijk wel effectief te werk gaan.
Ook het werken met een trapspin blijkt een tijdrovend klus te zijn. Dit komt omdat je per trede uitmalt, en vervolgens gaat zagen, je heb 1 trede gemald en zaagt 1 trede, je loopt van de trap die gerenoveerd moet worden, naar de overzet trede die meestal buiten ligt. En bij een trap met 13 trede loop je 13 keer heen en weer. Nu ga je geen wedstrijd maken om als snelste de trap te renoveren, maar je wil natuurlijk wel effectief te werk gaan.
Ik heb een manier ontdekt die niet alleen veel nauwkeuriger maar ook veel sneller gaat dan met de traditionele trapspin. Namelijk het mallen van de trap met trapmallen. Met de trapmallen, neem je de contour van de bestaande trap over, en ipv puntjes overnemen bij de trapspin en vervolgens deze punten met elkaar te verbinden, doe je dit met de trapmallen slechts in 1 keer. Hierdoor win je al wat tijd winst maar de grootste tijdwinst zit hem in het feit dat je in in 1 keer de totale trap kan uitmallen, en in 1 keer al deze mallen van alle traptrede mee naar buiten neem, en vervolgens alle treden in 1 keer gaat zagen.
Op het internet kom je een video tegen van een trapspin fabrikant die beweerd dat je met hun trapspin in slechts 6 uur tijd de trap malt en spint, ik wilde graag deze uitdaging aangaan dat het sneller kon, en heb zelf ook een video hiervan opgenomen, en het bleek dat ik slechts in anderhalf uur deze trap had gemald en had gezaagd.
Het mallen en zagen van de traptrede blijkt dus veel sneller te zijn.
Hierdoor vond ik het ook nodig om weer een nieuwe training te maken, waarin ik stap voor stap deze snellere en nauwkeurige methode uitleg, Je zal gaan ontdekken welke fouten je ga voorkomen zodra je de trap niet gaan spinnen maar gaat mallen.
Maar in deze vernieuwde training heb ik nog veel meer extra video’s gemaakt met waardevolle informatie, zo waren er in 2013 nog maar slechts 3 soorten traprenovatie, terwijl er nu veel meer mogelijkheden zijn om je trap mee te renoveren. Al deze verschillende systemen worden in deze vernieuwde training uiteen gezet.
Ook ga ik dieper in, in het renoveren van wangen, veel vakmensen durven vaak geen wangen te renoveren, omdat ze te weinig kennis hebben van het renoveren van wangen, in deze training gaan we hier uitermate diep op in.
Last but nog least. Ik was in 2004 de eerste monteur die led verlichting toepaste in een gerenoveerde trap. Daarom kon een aparte serie video’s over het monteren van led verlichting in een gerenoveerde trap niet uit blijven in de vernieuwde workshop. Het is niet enkel het monteren van de led verlichting maar ook het monteren van de bewegingsmelders.
Deze training bevat echt ongekend veel waardevolle informatie, informatie die je niet in andere workshops of video’s tegen zal komen, informatie die veel vakmensen graag voor zichzelf willen houden. Het is daarom ook niet eerlijk om deze zeer waardevolle informatie weer gratis weg te geven, maar ik wil jou ook niet de normale verkoop prijs van 197 euro vragen, daarom heb ik special voor jou een uniek en eenmalige aanbieding van deze zeer waardevolle training voor slechts 37 euro.
Je betaald dit bedrag slecht 1 keer, maar blijft altijd toegang behouden tot deze zeer waardevolle training.